Τσαβούσογλου, Καλίν, Φιντάν κι Αλμπαϊράκ στην Τρίπολη: Εν αναμονή εξελίξεων;

Freepen.gr - Βασικοί Τούρκοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένων του ΥΠΕΞ και του επικεφαλής πληροφοριών της Τουρκίας, έφτασαν στην Τρίπολη την Τετάρτη για να πραγματοποιήσουν συνομιλίες με τη διεθνώς αναγνωρισμένη Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας της Λιβύης (GNA), με επικεφαλής τον Πρωθυπουργό Φαγιέζ αλ-Σαρράζ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlüt Çavuşoğlu, ο προεδρικός εκπρόσωπος Ibrahim Kalın, ο υπουργός Οικονομικών Berat Albayrak και ο Hakan Fidan, ο επικεφαλής του τουρκικού Εθνικού Οργανισμού Πληροφοριών, ήταν μεταξύ της αντιπροσωπείας που παρευρέθηκε στη συνάντηση με αξιωματούχους του GNA, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Τρίπολης στο Facebook.

Οι δύο πλευρές μίλησαν για την ανάπτυξη διμερών δεσμών, ωστόσο ο ακριβής σκοπός της συνάντησης δεν αποκαλύφθηκε αμέσως.

Η τουρκική κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε δημόσια τη συνάντηση έως ότου είχε ήδη αρχίσει.



Ο Çavuşoğlu για το ταξίδι αυτό ακύρωσε μια συνάντηση που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης με τον Ιταλό ομόλογό του Luigi Di Maio στην Ιταλία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail