Η Συριακή Αεροπορία πέτυχε κονβόι εξτρεμιστών μέσα στη νύχτα και του άλλαξε τα φώτα

Freepen.gr - Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίθεσης στο νότιο Ιντλίμπ, η Συριακή Αραβική Πολεμική Αεροπορία (SyAAF) φέρεται να κατέστρεψε μια τζιχάντ συνοδεία που ταξίδευε μέσω της περιοχής Jabal Al-Zawiya.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Συριακή Πολεμική Αεροπορία στόχευσε κονβόι αποτελούμενο από ξένους τζιχαντιστές από το Τουρκικό Ισλαμικό Κόμμα (TIP) και την ομάδα Hurras Al-Deen, καθώς προσπαθούσαν να ταξιδέψουν μεταξύ των πόλεων Ντέιρ Σονμπόλ και Αλ-Μπαράα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της επίθεσης από τη Συριακή Πολεμική Αεροπορία, πολλοί τζιχαντιστές σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, ενώ καταστράφηκαν ορισμένα οχήματα.

Η επίθεση φέρεται να πραγματοποιήθηκε από τη Συριακή Πολεμική Αεροπορία, αφού τα αεροπλάνα αναγνώρισης εντόπισαν το κονβόι την ώρα της μετακίνησης αργά τη νύχτα του Σαββάτου.

Λίγο μετά, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε την πιο ισχυρή επίθεσή της από τις αρχές Μαρτίου, καθώς τα πολεμικά αεροπλάνα της στόχευσαν έντονα τους τζιχαντιστές σε αρκετές περιοχές γύρω από τις επαρχίες του Idlib και της Hama.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail