Ο Μπρούτους μυρίστηκε το παράνομο...περιβόλι

Στη σύλληψη ενός 29χρονου, προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά (Π.Ο.ΔΙ.Ν./Κ.Λ.Πειραιά) σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, για παράβαση του νόμου “περί εξαρτησιογόνων ουσιών”.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση από τα ανωτέρω στελέχη, κατά την οποία εντοπίστηκε ο 29χρονος στην οικία του και ακολούθησε νομότυπη έρευνα εντός αυτής, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ''BRUTUS”, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι:

-μια πλήρως λειτουργική εγκατάσταση καλλιέργειας εμπλουτισμένης κάνναβης με δέκα (10) δενδρύλλια μερικής ωρίμανσης διαφόρων ποικιλιών, με ύψος από 0,80 μ. έως 1,00 μ.
-ένας ενισχυτής τάσης ρεύματος με προβολέα
-ένας ανακλαστήρας και δύο (02) ανταλλακτικές λάμπες
-δώδεκα (12) μπουκάλια με φυτοφάρμακα λίπανσης
-ένα εξαεριστικό (ανακυκλωτής αέρα) με φίλτρο
-ένα τετράδιο σημειώσεων
-ένα κινητό τηλέφωνο
-τρία (03) κλειδιά λουκέτου.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail