Οι Παράδεισοι δεν κτίζονται στην κόλαση...


madsmith33 / Pixabay
Προφανώς αναπτύξαμε την ψευδαίσθηση ότι οι παράδεισοι κτίζονται στην κόλαση, οπότε οι πολιτικοί "σωτήρες" μας, άλλοτε με το πρόσχημα της διεξόδου από την οικονομική κρίση ή για την προστασία της υγείας μας, μας στέλνουν στην κόλαση με τέτοιο τρόπο, που πολλοί αδημονούμε για το ταξίδι!

Του Στέλιου Συρμόγλου

Επιλέγουμε πολιτικούς για να μας "σώσουν", που οι περισσότεροι είναι σαν τα φτηνά παπούτσια. Όσο πιο φτηνά είναι, τόσο πιο πολύ θόρυβο κάνουν. Και στην πρώτη βροχή, τα πόδια μας τσαλαβουτάνε στη λάσπη της βροχής.

Αναθέτουμε την πορεία της χώρας στους ίδιους πολιτικούς, με διαφορετικά προσωπεία, οι οποίοι με άνεση επαγγελματία δημοπρατούν τις ελπίδες μας. Εμπιστευόμαστε τη "σωτηρία" μας στους ίδιους που η όλη δράση τους θυμίζει τη δραστηριότητα του κώνωπος επί κεράτου βοός.

Αναθέτουμε την τύχη μας σ' αυτούς που για χρόνια "καταπίνουμε" με απληστία κάθε ψέμα που μας σερβίρουν και βλακωδώς μας κολακεύει.

Ολοι αυτοί οι πολιτικοί σωτήρες μας μοιάζουν με τα κάρβουνα. Αν δεν μας κάψουν, στην καλύτερη περίπτωση θα μας μουτζουρώσουν.

Πάντα ωστόσο βρίσκουμε "επιχειρήματα" για να δικαιολογήσουμε την αφροσύνη μας. Εχουμε εθιστεί στο σύνδρομο του Τιτανικού!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail