Σύμβουλος Ερντογάν για την πρόταση εκεχειρίας: "Τραγικό να θέλουν να δώσουν πνοή σε πτώματα"

Freepen.gr - Ο Τούρκος Προεδρικός Σύμβουλος Γιασίν Ακτάι σχολίασε τη Διακήρυξη του Καΐρου που εκδόθηκε από τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι παρουσία του Προέδρου του Κοινοβουλίου της Λιβύης Aguila Saleh και του αρχηγού του Εθνικού Στρατού του Λιβύου, στρατάρχη Χαφτάρ για την επίλυση της κρίσης της Λιβύης.

Ωστόσο ο Ακτάι δημοσίευσε μια φωτογραφία του El-Sisi και του Haftar στη σελίδα του στο Twitter και έγραψε: «Είναι λυπηρό και ατυχές να βλέπουμε τέτοιες συνεντεύξεις τύπου που οι διοργανωτές αναζητούν με όλη τους τη δύναμή να δώσουν πνοή σε πτώματα και φθαρμένες ψυχές. Η καλύτερη τιμή που μπορεί να έχει ο νεκρός είναι η ταφή".




Η «Διακήρυξη του Καΐρου» που ξεκίνησε το Σάββατο από τον Αιγύπτιο πρόεδρο Αμπντέλ Φατάχ Ελ-Σίσι για να ανοίξει το δρόμο για την ομαλοποίηση της ζωής στη Λιβύη με πρόταση για κατάπαυση του πυρός από τη Δευτέρα, χαιρετίστηκε από αρκετές χώρες όλου του γεωγραφικού φάσματος. 

Ωστόσο όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, εκεχειρία ζητά αυτός που χάνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail