Εάν χάσουμε το Αιγαίο, την Κύπρο, τη Θράκη, τη Μακεδονία πειράζει;

Τώρα και αφού έχει συντελεστεί η μνημονιακή υποδούλωση του λαού μας και με την προφανή βιασύνη να τα βρούμε με το Χίτλερ Ερντογάν στο Αιγαίο, να «κλείσει» το Κυπριακό και συντελεστεί με την προτεινόμενη «λύση» η συγκυριαρχία στο Αιγαίο και η ολοκληρωτική τουρκική κατοχή, τίθεται το ερώτημα, έχοντας υπόψη μας τη γνωστή ρήση του «διανοούμενου» βουλευτή - γυρολόγου όλων των κομμάτων «και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει...»


Tο σχέδιο που προτείνεται οδηγεί στην ουσιαστική αμφισβήτηση της ελληνικής κυριαρχίας στη Θράκη και το Αιγαίο, στην πλήρη τουρκοποίηση της Κύπρου, μέσω της παραμονής των Τουρκικών στρατευμάτων κατοχής, του καθεστώτος των εγγυήσεων και κυρίως μέσω του νέου κράτους, το οποίο θα βρίσκεται υπό Τουρκικό έλεγχο.

Οι πόροι μας στο Αιγαίο, η κυριαρχία στη Θράκη υπό κατάρρευση, ενώ στην Κύπρο, στο «νέο» υπουργικό συμβούλιο για να λάβει απόφαση θα πρέπει να συμφωνεί έστω ένας Τουρκοκύπριος υπουργός, δηλαδή η Τουρκία, ενώ σε περίπτωση διαφωνίας, το ζήτημα θα παραπέμπεται σε μια τετραμελή επιτροπή, στην οποία θα συμμετέχουν οι δύο πρόεδροι – Έλληνας και Τούρκος- και δύο υπουργοί. 

Έτσι η καταρρέει η ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, ενώ στην Κύπρο η τουρκοκυπριακή κοινότητα του 20% εξισώνεται με την ελληνοκυπριακή του 80%, ενώ σε περίπτωση ισοψηφίας θα ακολουθεί κλήρωση (!) με την απόφαση να βγαίνει 2 προς 1. Δηλαδή για να υπάρξει κυβερνητική απόφαση η μειοψηφία θα έχει ήδη επιβάλει την θέση της στην πλειοψηφία!

Η δε υποχώρηση σε όλα τα ζωτικής σημασίας ζητήματα (ΑΟΖ< χωρικά ύδατα, εναέριος χώρος, προσφυγικό- μεταναστευτικό έποικοι, κατοχικός στρατός, κλπ) και κυρίως το γεγονός ότι θα γίνει προσφυγή στη Χάγη και πενταμερή σύσκεψη, στην οποία θα συμμετέχουν οι εγγυήτριες δυνάμεις και οι δύο κοινότητες, σημαίνει την εκ των προτέρων κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η οποία καταργείται πριν γίνει γνωστό το σχέδιο λύσης και πριν αποφανθεί ο Ελληνισμός για το αν δέχεται την συμφωνία αυτή!

Ο Ιωάννης Πασαλίδης, πρόεδρος της ΕΔΑ μιλώντας στη Βουλή των Ελλήνων το 1956, αναφερόμενος στους προπαγανδιστές της τότε λύσης που έφερε την Τουρκοποίηση της Κύπρου είπε πως
« οι δούλοι δεν μπορούν ούτε να υπερασπιστούν, ούτε και να ελευθερώσουν τους σκλάβους».

Βρισκόμαστε μπροστά σε άμεσο κίνδυνο εξαφάνισης του Ελληνισμού, ξεκινώντας από την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας στην Ελλάδα με όργανα τα μνημόνια και τους χρήσιμους πρόθυμους «εκ δεξιών και αριστερών» και καταλήγοντας στην παράδοση του Αιγαίου, τη Θράκης και της Κύπρου στην Τουρκία.

Μπροστά στον Τουρκικό φασισμό και στην εξαφάνιση του Ελληνισμού, η αντίσταση για εμάς είναι αυτονόητη.

Ή μήπως δεν πειράζει που θα χάσουμε την Κύπρο, το Αιγαίο, τη Θράκη, τη Μακεδονία;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail