Σύριος στρατιώτης αντιμετωπίζει τις αμερικανικές δυνάμεις, τους λέει να φύγουν από τη Συρία

Freepen.gr - Ένας δημοσιογράφος από το Sputnik Arabic στην επαρχία της Al-Hasakah έλαβε ένα βίντεο που δείχνει έναν στρατιώτη του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) να αμφισβητεί μια αμερικανική περιπολία στην περιοχή Tal Tamr στην ύπαιθρο της Hasaka και να ζητά από τους Αμερικανούς στρατιώτες να εγκαταλείψουν αμέσως τη Συρία.

Ο στρατιώτης, ο οποίος είναι από το 154 σύνταγμα των Ειδικών Δυνάμεων του Συριακού Αραβικού Στρατού που σταθμεύει στο σημείο ελέγχου του χωριού Al-Dandara.

Ο Σύριος στρατιώτης έβαζε τα χέρια του στο στήθος του ενώ μιλούσε με τους Αμερικανούς στρατιώτες στην αγγλική γλώσσα, απευθυνόμενος σε αυτούς: «Σας μισούμε… οι άνθρωποι μισούν την Αμερική .. ο συριακός λαός αγαπά τον Μπασάρ αλ Άσαντ...αγαπάμε τη Συρία… Φύγετε από εδώ τώρα… βγείτε από τη Συρία αμέσως… φύγετε από εδώ».

Νωρίτερα την Τρίτη, ο αραβικός στρατός της Συρίας και οι χωρικοί από την Al-Dandara μπλόκαραν την αμερικανική στρατιωτική συνοδεία και τους ανάγκασαν να γυρίσουν κατά μήκος ενός κύριου δρόμου στην περιοχή του Tal Tamr.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail