Μπίζνες με ποιον; Με το γιο αυτουνού που πήρα το όνομά του από τον εισβολέα της Κύπρου;

Ο Ερντογάν παντρεύτηκε την Εμινέ στις 4 Ιουλίου του 1978. Έκαναν 4 παιδιά. Δυο αγόρια και δυο κορίτσια! Την Εσρά και την Σουμεγιέ. Και τον Μπουράκ και τον Μπιλάλ. Ο Μπουράκ είναι μεγαλύτερος από τον Μπιλάλ.

Γιώργος Αδαλής

Επειδή πολλοί στην Ελλάδα ξερογλείφονται με τις μπίζνες του Μπιλάλ, σήμερα, θα σας πω ένα πράγμα μόνο (για αρχή) για να … ξεμπερδέψετε τα μυαλά σας εκεί στο Υπ.Εξ.! Το πλήρες όνομα του Μπιλάλ είναι:

Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν!

Αλλά στην Ελλάδα, δεν το λέτε ολόκληρο, γιατί μετά πρέπει να μπείτε στην διαδικασία, να εξηγήσετε από πού πήρε το όνομά του ο μικρός γιος του Ερντογάν. Θα σας το θυμίσω εγώ όμως.

Ο μπαμπάς Ερντογάν ονόμασε έτσι τον μικρότερο από τους δύο γιούς του, προς τιμήν του μέντορά του, Ισλαμιστή Νετσμετίν Ερμπακάν!

Τι συνέβη με τον Ερμπακάν και τον Ερντογάν τα ξέρετε όπως ξέρετε ότι η πολιτική κληρονομιά του Ερμπακάν δωρίθηκε στον Ερντογάν ελέω Σουνιτικού Ισλάμ.

Αυτό που δε θέλετε να θυμάστε, είναι ότι ο Νετσμετίν Ερμπακάν και το κόμμα του (MHP: Milliyetçi Hareket Partisi), συγκυβερνούσε με το κόμμα του Μπουλέντ Ετσεβίτ όταν αποφάσισαν να εισβάλουν στην Κύπρο το 1974. Είχαν σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού από το 1973.

Ο Νετσμετίν λοιπόν, όσο κι αν θέλετε να το ξεχάσετε, είναι αυτός που οδήγησε την Τουρκία στην Εισβολή στην Κύπρο!

Και η Κυβέρνηση Ετσεβίτ (CHP που τότε ήταν η μετασχηματισμένη "Κεντροαριστερά" στην Τουρκία) μαζί με το Ισλαμικό Κόμμα του Ερμπακάν (MHP) έκαναν την κυβέρνηση που πήρε το παρατσούκλι «Kıbrıs Fatihi» δηλαδή η κυβέρνηση «κατακτητής της Κύπρου»!

Καταλάβατε τώρα;

Δεν έδωσε λοιπόν τυχαία το όνομά του στον δευτερότοκο γιό του ο Ερντογάν, ούτε έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει προς αυτόν ο πατέρας του ακόμα κι όταν ο μικρός Νετσμετίν κατηγορήθηκε για ξέπλυμα χρήματος από λαθραίο πετρέλαιο της ISIS.

Συνεπώς, όλοι εσείς που ξερογλείφεστε δουλίτσες να το λέτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το όνομά του:

ΝΕΤΣΜΕΤΙΝ ΜΠΙΛΑΛ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Ταμάμ;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail