Η Τουρκία διαπράττει βασανιστήρια σε Κουρδόφωνους πολίτες

www_slon_pics / pixabay
Η Τουρκία είναι κράτος-τρομοκράτης. Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν περισσότερες φρικαλεότητες του τουρκικού κράτους. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Ερντογάν δεν είναι μόνο ότι μπορεί να χρεοκοπήσει την Τουρκία λόγω του κόστους των ιμπεριαλιστικών πολέμων στη Συρία και τη Λιβύη. Πρέπει να είναι «περήφανος» επίσης που έκανε την Τουρκία μια μεγάλη φυλακή, ένα κράτος-τρόμου για τους πολίτες της. 

 
Ο Ερντογάν χρηματοδοτεί την τρομοκρατία και πρόσφατα, το Τουρκικό Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες δεν θα θεωρηθούν τρομοκράτες στην Τουρκία. Φυσικά, ταυτόχρονα, ο Ερντογάν βασανίζει τους πολίτες του, αποδεικνύοντας ότι ο μεγαλύτερος τρομοκράτης στην Τουρκία είναι το ίδιο το τουρκικό κράτος!
Ο σύμβουλος του αναπληρωτή γραμματέα του MHP, που αποτελεί το πολιτικό κόμμα του Devlet Bahçeli, το κόμμα των Γκρίζων Λύκων, ενός τουρκικού ναζιστικού κόμματος που συμμετέχει στις τουρκικές κυβερνήσεις του Ερντογάν, δημοσίευσε φωτογραφίες ενός τούρκου νεαρού άνδρα σε μια Κουρδόφωνη περιοχή που οι άνδρες της Τουρκικής ασφαλείας, της Τουρκικής ΕΑΤ-ΕΣΑ, του έχουν αφαιρέσει όλα τα ρούχα και τον βασανίζουν στο πάτωμα, ίσως ακόμη και να τον έχουν βιάσει.  Σημειώνουμε ότι το MHP σχημάτισε το εκλογικό σύμφωνο της Λαϊκής Συμμαχίας με το AKP του Ερντογάν για τις τουρκικές γενικές εκλογές του 2018.
Αυτό είναι τό «σύγχρονο κράτος της Τουρκίας», που ο πρόεδρος Ερντογάν παρουσίασε, ψέλνοντας ισλαμικούς ύμνους με απρέπεια προς την ανθρωπότητα και το χριστιανισμό στην Αγία Σοφία, μνημείο της Ουνέσκο, πριν από δύο ημέρες. Είναι ένα φασιστικό κράτος που διαπράττει γενοκτονίες και βασανιστήρια. Μετά την εξόντωση εκατομμυρίων Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων στο παρελθόν, το τουρκικό κράτος διαπράττει τώρα γενοκτονία εναντίον των Κούρδων. Αυτό δεν είναι κράτος που πρέπει να χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά κράτη, ούτε πρέπει να ανήκει σε έναν σύγχρονο κόσμο. Όχι μόνο διαπράττουν γενοκτονίες και βασανιστήρια, αλλά παρουσιάζουν φωτογραφίες του βασανισμού στο twitter! Είναι τόσο περήφανοι για τις φρικαλεότητες τους!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail