Ακόμη 22 Τούρκοι στρατιώτες εξουδετερώθηκαν από τους Κούρδους

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) ανακοίνωσε σε δήλωση ότι τουλάχιστον 22 στρατιώτες του τουρκικού στρατού έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα των ανταρτικών ενεργειών στο Βόρειο και Νότιο Κουρδιστάν (νοτιο-ανατολική Τουρκία και βόρειο Ιράκ) σημειώνει το πρακτορείο ANF.

Δεκατέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν στην περιοχή Heftanin του Νότιου Κουρδιστάν, η οποία δέχεται επίθεση από τον τουρκικό στρατό από τις 15 Ιουνίου.

Η HPG χτύπησε μεταξύ άλλων τις δυνάμεις του τουρκικού στρατού στο Hill Koordine τη Δευτέρα. Μια θέση καταστράφηκε πλήρως και τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν.

Στην επαρχία Şemdinli της τουρκικής επαρχίας Χακάρι, αντάρτες στόχευσαν τον τουρκικό στρατό δύο φορές από την Κυριακή. Την Κυριακή, ένας στρατιώτης πυροβολήθηκε από έναν ελεύθερο σκοπευτή στο Hill Leylek. Χθες οι μονάδες HPG χτύπησαν τους Τούρκους στρατιώτες στο Hill Cibri.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail