Η 16χρονη Μελέκ βρέθηκε να "κοιμάται" σαν άγγελος μετά τα όσα τράβηξε από τους μισθοφόρους

Freepen.gr - Η Μελέκ Νάμπιχ Χαλίλ, 16 ετών απήχθη από τους μισθοφόρους της Ταξιαρχίας Σουλτάν Μουράτ στις 23 Μαΐου. Η ισλαμική ομάδα είναι σύμμαχος της Τουρκίας και ανήκει στον λεγόμενο «Συριακό Εθνικό Στρατό» (SNA), ο οποίος εμπλέκεται στην κατοχή της βόρειας Συρίας κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου.

Σύμφωνα με αναφορές στο πρακτορείο ANF, η γυναίκα απήχθη από το χωριό Derwish στην περιοχή Shera του Afrin πριν από δύο εβδομάδες. Το άψυχο σώμα της βρέθηκε την Κυριακή κοντά στο χωριό Firiziya στην περιοχή Azaz.

Με βάση ακτιβιστές στο Twitter η Μελέκ αρνήθηκε να παντρευτεί έναν ισλαμιστή από εκεινούς που πολεμούν για τον Ερντογάν και έτσι απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε.

Οι ισλαμιστές σύμμαχοι των στρατευμάτων εισβολής της Τουρκίας έχουν de facto χωρίσει το Afrin σε γεωγραφικές ζώνες επιρροής και συνεχίζουν να διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας που αγνοούνται από τη διεθνή κοινότητα. Μόνο στα τέλη Μαΐου έγινε γνωστό ότι οι Κούρδισσες και Γιαζίντι γυναίκες από το Αφρίν βασανίζονται σε στρατόπεδο κράτησης που διευθύνεται από την "Furqat al-Hamza". Στη συνέχεια, οι γυναικείες οργανώσεις από τη Συρία δημοσίευσαν ένσταση στην οποία ζήτησαν άμεση δράση κατά της κατοχής του Αφρίν και της τιμωρίας των εγκλημάτων πολέμου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail