Βαριά η λυπητερή για την Τουρκία στη Λιβύη: Πάμε να μετρήσουμε σκραπ σε οχήματα και TB2

Freepen.gr - Σημαντικός είναι ο πολεμικός λογαριασμός για την Τουρκία στη Λιβύη καθώς μετά την αναλαμπή των ενόπλων της GNA, σημειώνεται πάλι μια καθίζηση. Εκτός των δεκάδων οπλισμένων μη επανδρωμένων τουρκικών αεροσκαφών TB2, o LNA παρέχει επιπλέον ενημέρωση μέσα από σειρά αναρτήσεων στο twitter για τις τουρκικές απώλειες.

Από τα 12 τουρκικά AVC 15 που εστάλησαν στη Λιβύη, τα 5 καταστράφηκαν, τα 4 πιάστηκαν από τον LNA και μόλις 3 παραμένουν διαθέσιμα για τις δυνάμεις της Τρίπολης.

Από τα 55 τουρκικά BMC τα 27 καταστράφηκαν, τα 15 έπεσαν στα χέρια των δυνάμεων του Χαφτάρ, τα 4 είναι σε μη επιχειρησιακή κατάσταση λόγω κατασκευαστικών αστοχιών και μόλις 9 εξακολουθούν να λειτουργούν.

Βαριά η λυπητερή για την Τουρκία και μάλιστα σε μια εποχή όπου τα καμπανάκια της οικονομικής της πορείας κοντεύουν να σπάσουν από τα χτυπήματα.












Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail