Ο Παπαδημούλης μας έδειξε ότι ανθρωπισμός ενίοτε σχετίζεται με real estate

Αναρωτιέμαι αν ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα μπορούσε να είχε κάνει μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αφού και μισή ευκαιρία την κάνει γκολ. Διαβάζοντας την οικονομική του εξέλιξη - ανέλιξη στο αφιέρωμα του ΠΘ από την είσοδό του στην πολιτική ως σήμερα, αντιλαμβάνεται κανείς πως ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έπιασε τον ταύρο από τα κέρατα.

Του Στρατή Μαζίδη

Μια θητεία στην Ευρωβουλή και μπορείς να λύσεις τα προβλήματα των παιδιών και των εγγονιών σου. Το θέμα είναι πως κάθε φορά που συλλαμβάνεται σε θέση οφ σάιντ προσπαθεί να αυτοδικαιωθεί όπως τότε με τα γεμάτα καρότσια έχοντας παραβιάσει την καραντίνα.

Τώρα λοιπόν διαπιστώθηκε ότι το 2018 αγόρασε 8 ακίνητα. Και βγήκε αμέσως να μας πει ότι αγόρασε κάτι παμπάλαια ακίνητα σε Βικτόρια και Αχαρνών του 50 και του 60. Και με εντυπωσιακό θράσος τι μας είπε; "Δε λέγατε ότι όποιος θέλει μετανάστες να τους πάρει σπίτι του;", ε αυτό έκανε. Μόνο που δεν τους πήρε σπίτι του, τους έβαλε στα "υπερσύγχρονα" σπίτια που αγόρασε. Και δεν τους έβαλε δωρεάν αλλά με ενοίκιο. Αλλά κι εκεί πήγε να βγει από πάνω λέγοντας πως τα νοικιάζει 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Δηλαδή αν είναι 100 τμ2 [που δεν είναι] τα νοικιάζει 550 ευρώ. Αν είναι 50 τμ2, τότε τα νοικιάζει 275 ευρώ, εξαιρετική τιμή για ακίνητα του 50 και του 60 σε περιοχές που κάποτε ξεχώριζαν αλλά σήμερα είναι οι πλέον υποβαθμισμένες.

Πάμε λοιπόν. Έστω 50 τμ το κάθε ένα από τα τρία * 275 = 825 ευρώ το μήνα έτσι για πλάκα από τρία σπίτια σε περιοχές, τις οποίες αρκετοί έχουν διαγράψει από τη μνήμη τους. Όχι κι άσχημα.

Για αυτό άραγε ζητούσε αποσυμφόρηση των νησιών;



Αναρωτιέται βέβαια κανείς, τι θα γίνει αν όλα αυτά τα προγράμματα από το εξωτερικό με τα πληρωμένα ενοίκια σταματήσουν και οι ένοικοι δεν έχουν να πληρώσουν τον κ. Παπαδημούλη; Θα τους αφήσει να παραμείνουν μέσα ως φιλάνθρωπος καλύπτοντας τους λογαριασμούς ή θα κινήσει διαδικασίες έξωσης;

Μπράβο πάντως στον Παπαδημούλη διότι έκανε μια σεβαστή περιουσία νομιμότατα μέσα από τις παχυλές απολαβές των αιρετών βλέποντας επενδυτικά σωστά. Και ξανά μπράβο του διότι μας άνοιξε τα μάτια για να καταλάβουμε ότι ενίοτε οι ιδεολογίες και τα ωραία λόγια είναι απλά...λόγια. Και ξανά μανά μπράβο του επειδή οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να ανανεώνουν την πολιτική τους εμπιστοσύνη σε αυτόν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail