Ο SAA ισοπεδώνει τις γραμμές άμυνας των ισλαμιστών σε όλο το νότιο μέτωπο

Freepen.gr - Ο αραβικός στρατός της Συρίας (SAA) ανταποκρίθηκε στις επιθέσεις με ρουκέτες των τζιχαντιστών στην αεροπορική βάση Hmeimim στη Λατακία, ξεκινώντας μια βαριά επίθεση εναντίον των τρομοκρατών στο νότο της επαρχίας του Ιντλίμπ την Κυριακή.

Σύμφωνα με μια πηγή από το μέτωπο του almasdarnews στη βορειοδυτική Συρία, ο αραβικός στρατός της Συρίας εξαπέλυσε μια μεγάλη επίθεση κατά μήκος των πρώτων γραμμών του νότιου Ιντλίμπ, χτυπώντας διάφορα σημεία που ελέγχονται από τους τρομοκράτες.

Συγκεκριμένα, ο Συριακός Στρατός στόχευε έντονα τις περιοχές στην Kansafra, την Al-Bara και την Ayn Larouz, ενώ χτύπησε επίσης τις στρατιωτικές τοποθεσίες στην περιοχή Al-Ghaab Plain της βορειοδυτικής Hama.

Οι επιθέσεις του Συριακού Στρατού επικεντρώνονται κυρίως στις τζιχαντιστικές άμυνες της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS), της αίθουσας επιχειρήσεων των τρομοκρατών «Rouse the Believers» και του ισλαμικού κόμματος του Τουρκκεστάν (TIP).



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail