LNA: βομβαρδίσαμε (με MiG-29) τουρκική φρεγάτα κι εμπορικό στην Τρίπολη

Freepen.gr - Μια αρκετά ανατρεπτική ανάρτηση έκανε ο ημι-επίσημος λογαριασμός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού κοινοποιώντας άρθρο του αραβικού Russia Today σύμφωνα με το οποίο «υπάρχουν άνευ προηγουμένου αναφορές από τη Λιβύη σχετικά με στρατιωτικές επιχειρήσεις στη θάλασσα, στις οποίες χρησιμοποιούνται αεροσκάφη. Άγνωστα αεροσκάφη (που λέγεται ότι είναι MiG-29) επιτέθηκαν σε ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο στο λιμάνι της Τρίπολης ενώ και μια φρεγάτα του Τουρκικού Ναυτικού δέχθηκε επίθεση στα ύδατα της Λιβύης»

Ούτε οι Τούρκοι ούτε η κοινότητα της Τρίπολης δεν έχουν ακόμη στοιχεία για την ταυτότητα των αεροσκαφών ή την εθνικότητα των πιλότων.

Ωστόσο αν δεν υπάρξουν περισσότερα στοιχεία πρέπει να είμαστε αρκετά επιφυλακτικοί. Άλλωστε αν τα MiG-29 έχουν ήδη αναλάβει δράση και κάνουν τη διαφορά, θα φανεί σύντομα στο πεδίο της μάχης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail