Κάμερες πρώτα στους πολιτικούς όταν συναντιώνται με τραπεζίτες και ολιγάρχες

Vitamin / pixabay
Συμφωνω απόλυτα με το σύνθημα των καθηγητών. Kάμερες πρώτα στους πολιτικούς όταν συναντιώνται με τραπεζίτες και ολιγάρχες. Τι έχουν να κρύψουν άραγε; Βλέπουμε άλλωστε πόσο πετυχημένη ήταν η πολιτική τους καθώς κλήθηκαν οι πολίτες να σώσουν τα ιδιωτικά μαγαζιά των τραπεζιτών και να επιδοτούν ολιγάρχες.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η πολιτική τους είναι σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών και υπέρ μιας ελάχιστης οικονομικής ολιγαρχίας, είναι προς το συμφέρον της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών και της χώρας να παρακολουθεί αυτές τις συνομιλίες.

Νομιζω οτί μετά μπορούμε να μιλάμε για τις κάμερες στα σχολεία. Ας αξιολογήσουμε το πώς οι πολιτικοί μας προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον στις συναντήσεις τους με τους ολιγάρχες και μετά ασχολούμαστε και με τους καθηγητές. Άλλωστε από αυτό κρίνεται η τύχη της χώρας αν και η πραγματικότητα έχει δείξει ότι έχουν αποτύχει παταγωδώς.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail