Έχουν αγριέψει πολύ οι Κούρδοι: Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες νεκροί και ένα drone κατεστραμμένο

Freepen.gr - Το Γραφείο Τύπου των Λαϊκών Αμυντικών Δυνάμεων (HPG) δημοσίευσε μια δήλωση με την οποία ανακοινώνει τις λεπτομέρειες μιας επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αντάρτες εναντίον του τουρκικού στρατού στην περιοχή Xakurke στο Medya Defense Zones στο νότιο Κουρδιστάν, στο βόρειο Ιράκ.

Στο πλαίσιο της «Επαναστατικής Εκστρατείας του Μάρτυρα Μπάγκερ και του Μάρτυρα Ρόνια», οι αντάρτες χτύπησαν Τούρκους στρατιώτες που ήταν σταθμευμένοι στο Hill Lelikan στην περιοχή Xakurke στις 10 Μαΐου στις 21:00 το βράδυ. Οι αποτελεσματικές επιθέσεις που στόχευσαν τις θέσεις και τα καταφύγια των τουρκικών δυνάμεων άφησαν ένα κατεστραμμένο εμπορευματοκιβώτιο και οκτώ νεκρούς στρατιώτες.

Μετά τον τυχαίο βομβαρδισμό της περιοχής, ο τουρκικός στρατός ανέκτησε τα θύματα με ελικόπτερα, ενώ η αντάρτικη μονάδα επέστρεψε στη βάση της χωρίς απώλειες ή τραυματισμούς.

Επίσης Κούρδοι αντάρτες κατέρριψαν ένα drone που πετούσε πάνω από την περιοχή Small Cilo στην περιοχή Zap στις 10 Μαΐου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail