Σαν κονσερβοκούτι τίναξαν τουρκικό Cobra οι Κούρδοι: Σκοτώθηκαν 5 στρατιώτες

Freepen.gr - Οι αντάρτες της HPG / YJA Star πραγματοποίησαν επιχείρηση εναντίον ενός τεθωρακισμένου τουρκικού οχήματος τύπου Cobra που περιπολούσε στο Gabar. Ενώ το θωρακισμένο όχημα καταστράφηκε κατά την επίθεση, σκοτώθηκαν 5 Τούρκοι στρατιώτες, όπως μεταδίδει το ANF.

Το Κέντρο Τύπου της HPG κοινοποίησε λεπτομέρειες σχετικά με την επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι αντάρτες στο Gabar: «Στο πλαίσιο της επιχείρησης για τους μάρτυρες Media Mawa and Rizgar Gever, οι δυνάμεις μας πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον θωρακισμένου οχήματος τύπου Cobra στις 12 μ.μ. στις 27 Απριλίου 27.

Το όχημα βρισκόταν σε περιπολία μεταξύ της περιοχής Dêrgulê και του σταθμού Gırê Cotyar στην περιοχή Gabar του Şırnak. Το εχθρικό όχημα χτυπήθηκε από κοντινή απόσταση, 5 εχθρικοί στρατιώτες σκοτώθηκαν ενώ το θωρακισμένο όχημα καταστράφηκε. Μετά τη δράση, με την υποστήριξη των ελικοπτέρων Sikorsky, ο τουρκικός στρατός απομάκρυνε τους νεκρούς στρατιώτες από την περιοχή. Η μονάδα που πραγματοποίησε την επίθεση έφτασε με ασφάλεια στη βάση της".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail