Νέες φουρνιές μισθοφόρων στέλνει ο Ερντογάν στη Λιβύη και με διακριτικά Κένυας σε C-130

Freepen.gr - Δύο αεροπλάνα από την Τουρκία που μετέφεραν περισσότερους από 300 μισθοφόρους και μαχητές από τη Συρία, σύμφωνα με πληροφορίες, προσγειώθηκαν στη Μισράτα, βορειοδυτικά της Λιβύης, σημειώνει το https://www.addresslibya.co/en/archives/56603.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Flight Radar, ο οποίος ειδικεύεται στην παρακολούθηση της κίνησης των αεροσκαφών σε όλο τον κόσμο, τα δύο αεροπλάνα, "Lockheed C130E", εντοπίστηκαν στο δρόμο τους από την Κωνσταντινούπολη προς τη Μισράτα.

Σύμφωνα με το Flight Radar, ένα αεροπλάνο της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, με το σήμα της Πολεμικής Αεροπορίας της Κένυας, έφυγε από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για τη Λιβύη.

Ο ιστότοπος έδειξε ότι το αεροπλάνο πέταξε από την Κωνσταντινούπολη προς τη Μισράτα την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή. Περίπου έξι πτήσεις, μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Μισράτα, διαπιστώθηκαν τις τελευταίες τρεις ημέρες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail