Όταν ο Χαρδαλιάς διορθώνει τον Τσιόδρα, αφήνει την κυβέρνηση εκτεθειμένη

Στη σημερινή ενημέρωση των αρμοδίων για τον κορονοιό, ο Σωτήρης Τσιόδρας απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ειπε: " Έχει εγκαταλειφθεί η ιδέα του πιστοποιητικού υγείας και των τεστ για τους τουρίστες, για να βοηθήσουμε τον τουρισμό. Είναι ένα ρίσκο αυτό, μόνο εθελοντικά κάποιος τουρίστας μπορεί να ζητήσει προληπτικά να κάνει τεστ".

Στην συνέχεια ο κ. Χαρδαλιάς, δηλώνοντας ότι, συμφωνεί με τον κ. Τσιόδρα, συμπλήρωσε: " Το δειγματοληπτικό τεστ δεν σημαίνει ότι, δεν μπορούμε να κάνουμε τεστ σε όποιον θέλουμε".

Δυστυχώς κ. Χαρδαλιά, μπορεί να το είπες αυτό για να διασκεδάσεις τον φόβο μερίδας των πολιτών μετά την αλλαγή πολιτικής και χρονοδιαγραμάτων που εξήγγειλε χθες ο Πρωθυπουργός, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, για να μην αποκαλυφθεί η λανθασμένη πολιτική του, που κρατάει κλειστή την οικονομία ακόμη, όμως δεν είναι αληθές. Ο Πρωθυπουργός είπε δειγματοληπτικά τεστ για να θολώσει τα νερά, ο κ. Τσιόδρας τα καθάρισε, όμως εσείς το κάνατε χειρότερα και τώρα ο Πρωθυπουργός πρέπει να πει ποιος έχει δίκιο ο Τσιόδρας ή εσύ.

Γιάννης Μαγκριώτης
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail