Χάγη αλά Τούρκα μέσω "ΜΚΟ"

Σε μια ενέργεια διεύρυνσης του υβριδικού πολέμου και των ψυχολογικών επιχειρήσεων που διεξάγει η Τουρκία κατά της Ελλάδας, τίθεται στον τουρκικό τύπο μέσω "ΜΚΟ" ζήτημα διεκδίκησης της Κρήτης με απειλούμενη προσφυγή στη Χάγη. Τέσσερα σχόλια:

1. Αν στην Κρήτη που ακόμη δεν υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί λαθρομεταναστών, προβάλλουν τέτοιες εξωφρενικές διεκδικήσεις, ας φανταστεί ο καθένας τί θα γίνει στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, όπου η δημογραφική τους αλλοίωση εδραιώνεται συνεχώς.

2. Επειδή τη συμμετοχή μας στην επιχείριση θαλάσσιας επιτήρησης "Ειρήνη" την αγοράσαμε προσφέροντας τη Σούδα ως λιμάνι αποβίβασης "διασωζώμενων προσφύγων απο Αφρική και εμφύλιο πόλεμο Λιβύης", μήπως να το επανεξετάζαμε αυτό; Ή προέχουν οι "διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας";

3. Το ότι το θέμα το πλασάρουν μέσω ΜΚΟ, δείχνει ξεκάθαρα και το τι είδους εργαλείο είναι οι πάσης φύσεως ΜΚΟ. Στο μέλλον πιθανώς όλες οι μυστικές υπηρεσίες θα διεξάγουν επιχειρήσεις μέσω του προσωπείου κάποιας "ΜΚΟ".

4. Μήπως τελικά όλα αυτά σημαίνουν ότι μάλλον ψήνεται η Χάγη και οι Τούρκοι "πουλάνε τρέλα", για να μείνουμε ευχαριστημένοι που θα χάσουμε τη μισή ΑΟΖ, αλλά θα κρατήσουμε την Κρήτη; Να βγει κάποιος από τους εγχώριους αρχιερείς και γουσουφάκια του κατευνασμού να μας διαβεβαιώσει ότι αν πάμε στη Χάγη, θα πάμε με την ατζέντα που θέλουμε εμείς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail