Ο Χαρδαλιάς παραδίδει το ΠΑΜΕ στην...κρίση του κόσμου! Αν ήταν όμως τίποτε χριστιανοί;

Σκληρός μέχρι εκεί που τον παίρνει, ο υφυπουργός Π.Π. ο οποίος παραδίδει χριστιανούς στον εισαγγελέα και εκατοντάδες μέλη του ΠΑΜΕ στην...κρίση του κόσμου. Φυσικά δεν έχουμε τίποτε με το ΠΑΜΕ και μπράβο του. Την κυβερνητική διπλή ρητορική και πολιτική υποκρισία σημειώνουμε.

Για να δούμε.

Χαρδαλιάς την Κυριακή 12 Απριλίου 2020:

«Αυτά που συνέβησαν σήμερα σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα συνιστούν παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία. Επικοινώνησα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ζητήσει από τις Εισαγγελικές αρχές να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες»

Χαρδαλιάς το Σάββατο 2 Μαΐου 2020:

Στη συνέχεια, θα ήθελα να αναφερθώ στις χθεσινές συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά. Οι συγκεντρώσεις αυτές, τη στιγμή που ισχύουν οι περιορισμοί στις μετακινήσεις, προκάλεσαν ερωτήματα, αλλά και διαμαρτυρίες.

Είχαμε έγκαιρα καλέσει τα σωματεία των εργαζομένων και όλες τις πολιτικές δυνάμεις, να αναγνωρίσουν με τη στάση τους την κρισιμότητα των συνθηκών και τους κινδύνους, όχι μόνο για τα ίδια τα μέλη τους, αλλά και για τη Δημόσια Υγεία.

Τους προτείναμε μάλιστα εναλλακτικές ημερομηνίες για τους συμβολικούς εορτασμούς της ημέρες της Πρωτομαγιάς, επισημαίνοντας ότι σήμερα είναι προς το συμφέρον της εργασίας να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην έξοδο από την υγειονομική κρίση και σταδιακή επιστροφή στη νέα μας κανονικότητα.

Κάποιοι, ωστόσο, επέλεξαν να πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και να αγνοήσουν την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα και όλος ο κόσμος. Οι πολίτες οι οποίοι έχουν δείξει αξιομνημόνευτη πειθαρχία και σεβασμό στους κοινούς αγώνες μας, μας κρίνουν όλους. Η επιλογή της Κυβέρνησης ήταν να παραμείνει στο βασικό στόχο, που είναι ο περιορισμός της διασποράς του κορονοϊού και να μη μεγεθύνει το πρόβλημα, κάτι που αναπόφευκτα θα συνέβαινε αν αποφάσιζε να προχωρήσει δυναμικά στη διάλυση των συγκεντρώσεων, χρησιμοποιώντας τις όποιες κατασταλτικές δυνάμεις. Η κυβερνητική απόφαση ήταν να μη γίνει κάτι τέτοιο.

Στην πρώτη περίπτωση τέθηκαν σε...μεγάλο κίνδυνο ζωές γιατί κοινώνησε μια οικογένεια και πήγαν 6 άνθρωποι στην εκκλησία στην Κέρκυρα. Στη δεύτερη πιο λάιτ καταστάσεις. Στην πρώτη περίπτωση εστάλη ολόκληρη πάνοπλη κουστωδία να πιάσει έναν ιερέα, κάτι ανάλογο με τη σύλληψη του Ιησού Χριστού, στη δεύτερη προτιμήθηκε να μη...μεγεθυνθεί το πρόβλημα. Επαναλαμβάνουμε είμαστε κατά των διώξεων, της βίας και των αστυνομικών επεμβάσεων. Αλλά τα δύο μέτρα και σταθμά δεν μπορούν να μην αναδειχθούν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail