SANA: Οι ΗΠΑ απήγαγαν άμαχο με αεροπορική επιχείρηση στη Συρία

Freepen.gr - Το κρατικό Πρακτορείο Αραβικών Ειδήσεων της Συρίας (SANA) κατηγόρησε τον στρατό των ΗΠΑ ότι απήγαγε πρόσφατα έναν Σύριο πολίτη κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής επιχείρησης στο ανατολικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του SANA, οι αμερικανικές δυνάμεις συνέλαβαν ένα άτομο από το χωριό Al-Shuhail στο νοτιοανατολικό Deir Ezzor και τον μετέφεραν σε βάση με ελικόπτερο αυτήν την εβδομάδα.

«Τις τελευταίες ώρες, ελικόπτερα που ανήκαν στις δυνάμεις της Αμερικανικής Συμμαχίας πραγματοποίησαν προσγείωση στο χωριό Al-Shuhail αφού περικύκλωσαν το χωριό με ομάδες Qasd (SDF) και απήγαγαν ένα άτομο από το σπίτι του στη γειτονιά Al-Shabaka του χωριού και τον οδήγησαν σε άγνωστο προορισμό», αναφέρει το SANA

Οι πηγές του SANA ανέφεραν ότι οι κάτοικοι του χωριού Al-Shuhail είχαν ξυπνήσει από τους ήχους των ελικοπτέρων του Αμερικανικού Συνασπισμού και των πυρών του πολυβόλου του στο χωριό, προκαλώντας πανικό στον πληθυσμό, ειδικά σε παιδιά και γυναίκες.

Δε δημοσιεύθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες και ο Συνασπισμός των ΗΠΑ δεν έχει εκδώσει καμία σχετική ανακοίνωση για το δημοσίευμα του SANA.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail