Η καθεστωτική προπαγάνδα

Πληθυσμιακά, η Ελβετία και η Greece είναι πολύ κοντά. Χάρη στο σύνταγμα που σχεδίασε ο Ιωάννης Καποδίστριας, η Ελβετία σήμερα έχει ένα πραγματικό πολιτικό σύστημα, πολύ κοντά στο πραγματικό πολιτικό σύστημα της αυθεντικής δημοκρατίας, της πολιτείας της κλασικής Ελλάδος.

Του Νίκου Γεωργαντζά

Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι της Ελβετίας είναι κυρίαρχοι πολίτες, που αυτοκυβερνώνται εν ελευθερία. Ενώ οι κάτοικοι του ξεπουλημένου προτέρου ελλαδικού χώρου είμαστε οι υποτελείς υπήκοοι της τυραννικής κομματοκρατίας, που τόσο δόλια μας εξουσιάζει και μας ετεροκυβερνά.

Οι άρδην δουλοπρεπείς φανατικοί οπαδοί της τυραννικής κομματοκρατίας λένε ότι είναι αδυνατόν στην Greece να έχουμε ένα πραγματικό πολιτικό σύστημα, όπως εκείνο της αυθεντικής δημοκρατίας, της πολιτείας της κλασικής Ελλάδος, επειδή ο πληθυσμός της Greece είναι πάρα πολύ μεγάλος. Πληθυσμιακά, ωστόσο, Ελβετία και η Greece είναι πολύ κοντά.

*Ο Δρ. Νίκος Γεωργαντζάς είναι καθηγητής συστημικής δυναμικής στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail