ΑΝ είμαι όλοι ΙΣΟΙ, είτε απαιτήστε από το ΚΚΕ τη μαζική καταβολή προστίμων, είτε ακυρώστε τα όλα

Άρθρο 4 - Σύνταγμα της Ελλάδος - Ισότητα των Ελλήνων

1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Κανονικά, θα έπρεπε, όσοι έχουν υποστεί τη σκληρότητα του νόμου περί καραντίνας δια της επιβολής υψηλών προστίμων-συχνά για ασήμαντους λόγους-, να συγχαρούν το ΚΚΕ για το άνοιγμα του δρόμου της ακύρωσης τους.

Οι άνω των 40.000 προστιματίες, δικαιούνται πλέον να αρνηθούν την καταβολή των προστίμων που τους επιβλήθηκαν, αν ο ίδιος νόμος δεν ισχύσει και για τους οπαδούς του ΚΚΕ, που συγκεντρώθηκαν προχθές στο Σύνταγμα. Η κυβέρνηση οφείλει χάριν της ισονομίας και της ισοπολιτείας που πρεσβεύει το Σύνταγμα, είτε να απαιτήσει από το ΚΚΕ την μαζική καταβολή προστίμων από το κομματικό ταμείο για τους οπαδούς του που παρέβησαν τον νόμο περί συγκεντρώσεων σε καθεστώς καραντίνας, είτε, αν δεν τολμά να κάνει το πρώτο, να ακυρώσει όλα τα πρόστιμα που έχει επιβάλλει δια των αστυνομικών οργάνων του σε μεμονωμένους ιδιώτες, που δεν χαίρουν της προστασίας ενός πολιτικού κόμματος. 

Ο κάθε προστιματίας έχει δικαίωμα να αρνηθεί την πληρωμή του προστίμου και να τρίψει στα μούτρα των εφόρων και των δικαστών το άρθρο 4 του Συντάγματος των Ελλήνων και να απαιτήσει την ακύρωση τους. Δεν είναι δυνατόν να δίνει το κράτος 800€ επιδότηση σε φτωχούς ανθρώπους που έχασαν την εργασία τους και ταυτόχρονα να τους ζητά να καταβάλλουν τα 300€ για την πληρωμή ενός προστίμου, που δεν πληρώνει ένας άλλος, επειδή είναι οπαδός του ΚΚΕ. Ή θα πληρώσουν όλοι, ή δεν θα πληρώσει κανείς. Ή οι προβλέψεις του Συντάγματος θα ισχύσουν για όλους ή για κανέναν. Τελεία και παύλα! Αλλιώς η κυβερνητική ξεφτίλα και μονομέρεια θα είναι τεράστια.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι από όλα τα πολιτικά κόμματα μόνο η στρατιωτική οργάνωση του ΚΚΕ, μπορεί να παρατηρηθεί, ακόμα και να συγκριθεί, με την ανάλογη στρατιωτική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Ίσως δε αυτή η ολοκληρωτικού τύπου στρατοκαυλίαση και πειθαρχία, να είναι ένας από τους πολλούς λόγους που μισιούνται τόσο…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail