Ή αυτός ο ιός είναι κάτι απλό ή μπορούμε περιθάλψουμε όλο τον πλανήτη που θα κουβαληθεί για διακοπές

Schwerdhoefer / pixabay
Πριν δυόμιση μήνες το εθνικό σύστημα υγείας δεν ήταν έτοιμο να δεχτεί μία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και όλοι οι Έλληνες μπήκαμε σε κατ'οίκον περιορισμό, του οποίου τα αποτελέσματα τα βλέπουμε τώρα. Στα νησιά επίσης απαγορεύθηκαν οι μετακινήσεις, γιατί δεν είχαν υποδομές για να αντιμετωπίσουν περιστατικά κορονοϊού, ενώ η αεροδιακομιδή στοιχίζει μία περιουσία.

Ελένη Παπαδοπούλου

Από 15 Ιουνίου το εθνικό σύστημα υγείας είναι έτοιμο όχι μόνο να αντιμετωπίσει τα κρούσματα σε Έλληνες, αλλά και αυτά από όλον τον πλανήτη που θα αφιχθούν στην χώρα χωρίς τεστ και χωρίς καραντίνες. Τα δε νησιά μας προφανώς έχουν αποκτήσει όλες τις υποδομές για να φροντίζουν κόβιντ ή έχουν αποκτήσει ανοσία, άσε που οι νησιώτες που έβαζαν καραντίνα μέχρι και τους καθηγητές που πήγαν να ανοίξουν τα σχολειά τους, τώρα παρακαλάνε για τουρίστες.

Θα μου πεις, δε θέλεις τουρισμό; Θέλω. Δούλεμα δε θέλω. Ή αυτός ο ιός δεν είναι κάτι παραπάνω από γρίπη, οπότε όλες αυτές οι γελοιότητες των μέτρων με βρίσκουν κάθετα αντίθετη ή θεωρούμε πως μπορούμε να περιθάλψουμε όλο τον πλανήτη που θα κουβαληθεί εδώ, με έξοδα δικά μας βεβαίως βεβαίως, και είμαστε πολύ large. 

Διότι δεν μπορεί να φοβάσαι ότι θα κρασάρει το σύστημα υγείας με μία μαζική εισαγωγή σε νοσοκομείο περιστατικών μιλώντας μόνο για Έλληνες και να μην φοβάσαι κάτι αντίστοιχο ανοίγοντας τα σύνορα σε Κίνες και Βρετανίες.

Ή κάτι ξέρουν και δεν μας το λένε ή δεν ξέρουν τί τους γίνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail