Η Κεραμέως αμφισβητεί [;] τη βασική Αλήθεια της Χριστιανοσύνης, η Δ.Ι.Σ. αναγνωρίζει την ιδιαίτερη συμβολή της

Freepen.gr - 30 Απριλίου 2020, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως καλεσμένη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ απαντά σε σχετικό ερώτημα για την Θεία Μετάληψη ανέφερε πως «δεν υπεισερχόμαστε σε θέματα πίστης, οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί για τους τρόπους μετάδοσης του ιού και αυτοί περιλαμβάνουν και το σάλιο».



30 Απριλίου 2020 στο δελτίο τύπου για τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

- Υποδέχεται με ελπίδα το από 28.4.2020 διάγγελμα του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίον συγχαίρει για τις ευχαριστίες τις οποίες εξέφρασε δημοσίως προς την Εκκλησία της Ελλάδος και σύμπαντα τον Ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό Αυτής, αναγνωρίζοντας έτσι την συμβολή του στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν την δημόσια αναγνώριση είχε και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, της οποίας η συμβολή ιδιαιτέρως επισημαίνεται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail