Οι δερβέναγες του Ερντογάν έτοιμοι να γκρεμίσουν την πόρτα ράπερ που σατίρισε το γιόκα του Ταγίπ!

Freepen.gr - Ο Τούρκος ράπερ Bulut Alpman, γνωστός ως Rota, τέθηκε υπό κράτηση από την αστυνομία την επόμενη ημέρα μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο για ένα τραγούδι που χλευάζει τον Bilal Erdoğan, γιο του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πλάνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν ότι η αστυνομία έφτασε στο σπίτι του ράπερ νωρίς το πρωί της Κυριακής, χτυπώντας με δύναμη την πόρτα και απειλώντας να την γκρεμίσει.

Σε ένα κλιπ στο διαδίκτυο, το βίντεο για το τραγούδι "Ağla" (Cry) παρουσιάζεται κάποιος που φορούσε μάσκα με το πρόσωπο του γιου του Erdoğan, Bilal, που ποζάρει μπροστά από τη φορολογική υπηρεσία της Κωνσταντινούπολης.



Οι στίχοι περιλάμβαναν μια γραμμή που έλεγε: «Θα σας εξηγήσω σε όλα τα παιδιά σας καθώς το εξηγώ στον Bilal».

Ο στίχος είναι πιθανότατα μια αναφορά σε ένα σκάνδαλο διαφθοράς του 2013, στο οποίο είχε διαρρεύσει ηχογραφημένο ντοκουμέντο, το οποίο φέρεται ο Ερντογάν να ζητά επανειλημμένα από τον Μπιλάλ να απαλλαγεί από εκατομμύρια δολάρια χρήματα που ήταν κρυμμένα σε ένα ακίνητο, ενώ ο Μπιλάλ προσπαθούσε να καταλάβει τις οδηγίες του πατέρα του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail