Η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης και της υπογεννητικότητας

MichaelGaida / pixabay
Οι επίσημες δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτωβρίου 2019 στην Βουλή αποκαλύπτουν, χωρίς καμία αμφισβήτηση, την πρόθεση της κυβέρνησης να συναινέσει και προγραμματίσει τον εποικισμό της Ελλάδας με παράνομους μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται αποκλειστικά σχεδόν από μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, υπακούοντας στις εντολές των εξωθεσμικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας, με κύριους συντελεστές την Ύπατη Αρμοστεία του ΗΟΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα διάφορα ιδρύματα που διαθέτουν γι’ αυτόν τον σκοπό δισεκατομμύρια, όπως οι ΜΚΟ του Σόρος.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα δείχνει και η γερμανική κυβέρνηση, η οποία σε συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στην Χερσόνησο της Κρήτης στις αρχές Οκτωβρίου του 2018 έβαλε ως δεύτερο θέμα της ΗΔ την ενσωμάτωση των μεταναστών στην Ελλάδα. Όλα τα ιδρύματα των κομμάτων της Γερμανίας, που ήταν παρόντα, ήταν ανεξαιρέτως υπέρ αυτής της ενσωμάτωσης, ακόμα και το κόμμα της Αριστεράς της Γερμανίας, που κατά τα άλλα μας στηρίζει στο θέμα των αποζημιώσεων, που όμως με την στάση του αυτή ακυρώνει στην ουσία την συμπαράστασή του στο θέμα των αποζημιώσεων, γιατί ποιος θα ενδιαφερθεί για τις γερμανικές αποζημιώσεις όταν η χώρα γίνει πολυπολιτισμική;

Επιπλέον ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στις 4 Οκτωβρίου 219, που θεωρείται ως ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ της Νέας Δημοκρατίας για το «μεταναστευτικό», αλλά σε συνδυασμό και με το δημογραφικό, δήλωσε με απόλυτη σαφήνεια που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας, πως η ελληνική κοινωνία μπορεί να μετατραπεί «σε πολυπολιτισμική, χωρίς αισθήματα ξενοφοβίας και ρατσισμού». Με την δήλωση αυτή ασπάστηκε απόλυτα την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα, όπως φυσικά και σε άλλα εθνικά θέματα όπως είναι παραδειγματικά το Μακεδονικό.

Συγκεκριμένα για την ενσωμάτωσή των «μεταναστών» στην ελληνική κοινωνία τόνισε ότι «οι πρόσφυγες μπορούν και πρέπει να μπολιάσουν μια οικονομία, η οποία γερνάει και χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με κανόνες και διαδικασίες. Έτσι φυσικά μπορούμε να συζητήσουμε και για το πώς οι πρόσφυγες μπορεί να απορροφηθούν στη χώρα μας, για το που πρέπει να πάνε και πώς πρέπει να ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες». Ποιο ξεκάθαρη δήλωση για τον εποικισμό της Ελλάδας με παράνομους μετανάστες δεν γίνεται. Ακολουθεί η συμπληρωματική δήλωση για το δημογραφικό και την αντιμετώπισή του.

Ο λόγος είναι, όπως εξηγεί ο ίδιος, ότι η Ελλάδα χρειάζεται του παράνομους μετανάστες για να λύσει τόσο το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας όσο και το πρόβλημα της οικονομίας.

Βασικά προγραμματίζει την ενσωμάτωση (λέγεται και «απορρόφηση») στην ελληνική κοινωνία αποκλειστικά μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών που στέλνονται από την Τουρκία και τώρα, όπως φαίνεται, και από την Λιβύη.

Η μόνη επιφύλαξη από μέρους της κυβέρνησης είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει με «κανόνες και διαδικασίες». Αν αυτό δεν λέγεται εποικισμός της χώρας με παράνομους μετανάστες, μουσουλμανικής προέλευσης από όλες τις μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και τις Αφρικής που προωθεί ο Ερντογάν, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, η Ευρωπαϊκή Ένωση και τα διάφορα ιδρύματα, όπως του Σόρος, με δισεκατομμύρια που διατίθενται γι’ αυτόν τον σκοπό, με στόχο να κάνουν την Ελλάδα αποκλειστική χώρα παράνομων μεταναστών, τότε οπωσδήποτε και οι λέξεις και οι έννοιες έχουν χάσει το νόημά τους.

Η διασπορά λοιπόν των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα δεν έχει καμία άλλη σκοπιμότητα παρά να εφαρμόσει στην πράξη η Νέα Δημοκρατία το ιδεολογικό και πολιτικό μανιφέστο της, όπως διατυπώθηκε ανωτέρω και εκφράζεται με τα λόγια: «Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω την κοινωνία μας να μετατρέπεται σιγά σιγά σε πολυπολιτισμική». Πρόσθεσε συμπληρωματικά: «Και αν η Ευρώπη και η Ελλάδα θέλει να κάνει μια συγκεκριμένη μεταναστευτική πολιτική για να ενισχύσει το δημογραφικό της πρόβλημα, έχει τη δυνατότητα να το κάνει αλλά οργανωμένα και με κανόνες».

Είναι χαρακτηριστική επιπρόσθετα και η φράση της αδελφής του πρωθυπουργού Ντόρας, η οποία πηγαίνοντας μετά την συζήτηση στην Βουλή προς το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε: «Σήμερα κατάλαβαν όλοι ότι η χώρα έχει φιλελεύθερο πρωθυπουργό». Εκτός αυτού δήλωσε σε άλλη περίπτωση ότι η χώρα χρειάζεται εργάτες γης.

Για τον σκοπό αυτό εφαρμόζει η κυβέρνηση ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου της κυβέρνησης κ. Νότης Μηταράκης προκήρυξε, όπως φαίνεται από δημοσιεύσεις, 40.000 θέσεις στο πρόγραμμα ESTIA II, δηλαδή δωρεάν διαμερίσματα και επιδόματα για «αιτούντες άσυλο», το οποίο επανέφερε σε ισχύ η κυβέρνηση, μετά τα γεγονότα του Έβρου.

Εάν οι πληροφορίες αληθεύουν, ο εποικισμός της Ελλάδας με παράνομους μετανάστες συνεχίζεται με τη συγκατάθεση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στα πλαίσια του πολυπολιτισμού, ο οποίος βέβαια δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά την δημιουργία στην Ελλάδα εθνοτικών, θρησκευτικών και φυλετικών μειονοτήτων.

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη μια πανηγυρική ανακοίνωση:

«Τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα στέγασης “ESTIA II”, επανακαθορίζονται οι όροι εισαγωγής και παραμονής σε αυτό.

Κατά κύριο λόγο, η στέγαση των δικαιούχων πραγματοποιείται με μισθώσεις διαμερισμάτων σε όλη τη χώρα. Μέχρι και τις 23 Μαρτίου είχαν δημιουργηθεί 25.516 θέσεις στέγασης».

Η εφαρμογή του προγράμματος προβλέπει: «Με την ως άνω διάταξη αναμένεται να προκύψουν έξι χιλιάδες θέσεις στέγασης εντός του Β’ τριμήνου, ενώ παράλληλα στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθούν τελικά οι θέσεις το 2020 στις 30.000 και το 2021 στις 40.000. Οι επιπλέον αυτές θέσεις θα διατεθούν για την αποσυμφόρηση των νησιών».

Τέλος η κυβέρνηση, ενώ απαγόρευσε για ένα μήνα την υποβολή αίτησης ασύλου για όσους μπήκαν στη χώρα μας παράνομα κατά την περίοδο της «πολιορκίας μας» στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, τελικά με την πίεση της επιτρόπου Ελευθεριών του Ευρωκοινοβουλίου Ίλβα Γιόχανσον, παρουσία του κ. Μηταράκη και Χρυσοχοϊδη, προχώρησε στην κατάργηση αυτής της απαγόρευσης, υποτασσόμενη πλήρως στις «ντιρεκτίβες» της ΕΕ. Οπότε: και οι «μετανάστες» που μπήκαν τον Μάρτιο στην χώρα μας έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν άσυλο. Φυσικά κανένας από όλους αυτούς τους που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω είτε πάρει άσυλο είτε όχι.

Έτσι συνεχίζεται αθόρυβα ο εποικισμός της πατρίδας μας, ώστε να γίνει δια της βίας από μονοεθνική σε πολυεθνική με ότι αυτό συνεπάγεται.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.