Μας είπε και "βάρβαρους" ο υπαλληλάκος του Ερντογάν στο τουρκικό ΥΠΕΞ

Freepen.gr - «Το ελληνικό κράτος πρέπει πρώτα να απαλλαγεί από τη δική του βαρβαρότητα του. Για αυτό, πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, να μην τους βασανίζει, να μην τους κακομεταχειρίζονται και να μην τους επαναπροωθεί» δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός και μη εξαιρετέος εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών, Hami Aksoy, σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών.

Αντί της πολιτικής διαλόγου απέναντι στην Τουρκία, τόνισε ο Aksoy, η Ελλάδα προτιμά την ένταση, και να παραπλανά την κοινή γνώμη ενώ κινείται σε ένα μοτίβο όπου «ο εχθρός του εχθρού μου είναι ο φίλος μου».

Ο Aksoy έκανε λόγο για αναφορές διεθνών οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς επίσης ότι η Ελλάδα έχει παραβιάσει σαφώς τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες των αιτούντων άσυλο και ιδιαίτερα το δικαίωμά τους στη ζωή. Επιπλέον πήγε ακόμη παρακάτω δηλώνοντας πως όσοι ισχυρίζονται ότι είναι το λίκνο του λεγόμενου πολιτισμού πρέπει να σέβονται εκείνους που δεν έχουν τη δική τους γλώσσα και θρησκεία.

Βέβαια ο Aksoy δε μας είπε γιατί τουρκικός κρατικός αερομεταφορέας μεταφέρει πολύ φθηνά τους πάντες προς την Τουρκία και γιατί αυτή έχει καταργήσει τη βίζα σε πολλές περιπτώσεις. Επίσης δε μας είπε για τον ύπουλο ρόλο της χώρας του στον πόλεμο της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail