Ο πρόεδρος και η απίστευτη συγκάλυψη: Μέριλιν Μονρόε

Παρά από 55 σχεδόν χρόνια πέρασαν από τότε που η 36χρονη ηθοποιός βρέθηκε να χει χάσει τη ζωή της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και το μυστήριο εξακολουθεί να περιβάλλει την αιτία του τέλους της..Ενώ μια έρευνα του 1962 αποφάνθηκε ότι η Marilyn είχεπάρει υπερβολική δόση ώστε να βάλει τέλος, υπάρχουν πολλοί που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η σταρ του Χόλιγουντ αφανίστηκε σε μια περίτεχνη συγκάλυψη.

Τα πρώτα χρόνια και η απογείωση:

Η Μέριλιν Μονρόε γεννήθηκε με το όνομα Νόρμα Τζιν Μόρτενσον την 1η Ιουνίου του 1926 στο Λος Άντζελες. Λίγο πριν από τη γέννησή της, ο πατέρας της είχε εγκαταλείψει τη μητέρας της για να μετακομίσει στο Σαν Φραντσίσκο.

Η Μέριλιν μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει ποιος ήταν πραγματικά ο πατέρας της, καθώς η μητέρα της, άλλαζε συνεχώς συντρόφους. Ήταν εξαιρετικά ελκυστική γυναίκα και εργαζόταν ως μοντέρ στα RKO Studios. Λόγω σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων, έχασε τη δουλειά της και πέρασε σχεδόν όλη τη ζωή της μπαινοβγαίνοντας σε διάφορα ιδρύματα. Έτσι, σε ηλικία 9 ετών, η Νόρμα (Μέριλιν) μπήκε σε ορφανοτροφείο και δύο χρόνια αργότερα δόθηκε για υιοθεσία.Το 1942, στα 16 της, παντρεύτηκε τον 21χρονο τεχνίτη αεροσκαφών Τζέιμς Ντόχερτι. Ο γάμος τους, όμως, κράτησε μόνο πέντε χρόνια, καθώς χώρισαν το 1946.

Από το Lab of History

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail