Η κυβέρνηση άλλαξε χρονοδιαγράμματα και πολιτικές για τον κορονοιό και την οικονομία χωρίς καμιά εξήγηση

Η κυβέρνηση άλλαξε χρονοδιαγράμματα και πολιτικές για τον κορονοιό και την οικονομία χωρίς καμιά εξήγηση, μόνο την προπαγάνδα δεν αλλάζει.


Η κυβέρνηση με το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού και τις ανακοινώσεις των υπουργών άλλαξε τα βασικά χρονοδιαγράμματα και τις πολιτικές της για την αντιμετώπιση του κορονοιού και το άνοιγμα της οικονομίας χωρίς καμιά εξήγηση.

Ξέχασαν τα υγειονομικά πιστοποιητικά και τα τεστ, για το άνοιγμα του τουρισμού και τις διμερείς συμφωνίες με χώρες ανάλογου επιδημιολογικού προφίλ και τώρα παρακαλάνε την Βρετανία με το χειρότερο επιδημιολογικό προφίλ να στείλει τουρίστες και χωρίς τεστ.

Όσους λέγαμε ότι πρέπει να ανοίξει την οικονομία η κυβέρνηση μας έλεγαν ότι θα πεθάνει ο κόσμος.

Το μόνο σταθερό που κρατάνε είναι η προπαγάνδα για την πιο αποτελεσματική κυβέρνηση με το απόλυτο σχέδιο για τα πάντα.

Δυστυχώς και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν έχουν πει κάτι διαφορετικό για την ουσία της πολιτικής, μόνο προτείνουν να δώσει η κυβέρνηση περισσότερα λεφτά και οριζόντια, δηλαδή χωρίς παραγωγικά και κοινωνικά κριτήρια είτε είσαι αξιόπιστος είτε είσαι χρεοκοπημένος από χρόνια, άλλωστε το ίδιο κάνει και η κυβέρνηση.

Μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στο ερώτημα, αν τώρα επιτέλους θα πρέπει να δούμε και ένα νέο παραγωγικό μοντέλο, απαντά αυτό θα το δούμε μετά την κρίση.

Αυτά έλεγε 10 χρόνια και έτσι κυβέρνησε, δυστυχώς στην πράξη τα ίδια κάνουν όλα τα κόμματα και οι εκπρόσωποι των κοινωνικών τάξεων.

Όλοι κοιτούν μόνο το τώρα και το στενό συμφέρον της κοινωνικής ομάδας και του κλάδου, τους, δεν κοιτούν ούτε καν τον επόμενο χρόνο.

Ούτε φυσικά τους απασχολεί ότι, τόσα χρόνια χάθηκαν οι ευκαιρίες με τόσα χρήματα που διέθεσε το δημόσιο και διαθέτει, να γίνουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο κράτος και την οικονομία και να κατευθυνθούν οι πόροι στην στήριξη των παραγωγικών τομέων με προοπτική.

Δυστυχώς, χωρίς να σχεδιάζεις και να στηρίζεις το αύριο, καταστρέφεις και το σήμερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail