Οι άγνωστες πτυχές της Τουρκικής Οικονομίας: Γιατί είναι πολύ δύσκολη η καταστροφή της

Ο οικονομέτρης - αναλυτής Γιώργος Αδαλής, μιλώντας σήμερα στον 98.4 παρέθεσε μέσα από στοιχεία άγνωστες πτυχές της Τουρκικής Οικονομίας, που ναι μεν διέρχεται μια σοβαρή κρίση και μάλιστα με πληθωρισμό σε συνθήκες ύφεσης, αλλά όπως είπε σε καμία περίπτωση όλα αυτά δεν επιτρέπουν με όρους ψυχρής ανάλυσης εδώ και 3 χρόνια να οδηγούμαστε σε απόψεις περί κατάρρευσης της Τουρκικής οικονομίας.

Όπως είπε η πτώση του Ερντογάν δεν μπορεί να στηριχτεί απλά στην πτώση της οικονομίας της χώρας του και θα πρέπει να είναι πολιτική για όσους την επιθυμούν, αφού οι θεατές πλευρές των ενεργειών του, είναι αντιστρόφως ανάλογες μεγάλων κινήσεων δεκαετίας και ως προς το δημόσιο χρέος και ως προς το ιδιωτικό χρέος της Τουρκίας, την αγορά χρυσού και της μεθοδολογίας που ακολούθησε για αυτό, ακόμη και του αναπτυξιακού σχεδίου του με φαραωνικού τύπου έργα και της μεθόδου που επέλεξε για να τα υλοποιήσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail