Γέροντας Νεκτάριος: Γιατί οι εχθροί πολεμούν την Ανάσταση του Χριστού

Ο Χριστός αναστήθηκε εκ των νεκρών. Εκεί στηρίζεται και η πίστη της Εκκλησίας μας. Ο Μωάμεθ δεν αναστήθηκε, ο Βούδας ομοίως δεν αναστήθηκε, όπως δεν αναστήθηκε ο Κομφούκιος. Όλοι αυτοί δίδαξαν για τον Θεό, όμως πέθαναν και παρέμειναν στον τάφο. 

Ο αληθινός Θεός σαρκώθηκε, δηλαδή έγινε άνθρωπος, όχι με άλλο πρόσωπο, αλλά ο ίδιος ο Θεός σαρκώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο. Ο Αλλάχ ή ο Μωάμεθ δεν σαρκώθηκαν. Ο Χριστός αναστήθηκε εκ των νεκρών και αν πούμε ότι δεν αναστήθηκε, τότε όλα είναι μάταια. Γι' αυτό πολεμούν και οι εχθροί την Ανάσταση του Χριστού με διάφορες φθηνές δικαιολογίες. 

Οι μαρτυρίες όμως είναι αδιάψευστες που μιλούν για την Ανάσταση του Χριστού και επειδή αναστήθηκε είναι ο πραγματικός Θεός. Ο μόνος αληθινός εις τους αιώνες των αιώνων. Ο Χριστός ανέστη - Αληθώς ανέστη.

Από το κανάλι του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη στο Youtube

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail