Μας δουλεύουν ψιλό γαζί όπως έδειξαν τα εγκαίνια της πλατείας. Και καλά μας κάνουν

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί όπως έδειξαν τα εγκαίνια της πλατείας. Και καλά μας κάνουν. Αυτό έπρεπε να το καταλάβουν όταν συνέκριναν τη χώρα, όχι με χώρες αλλά με περιοχές και μάλιστα τα επίκεντρα όπως η Γουχάν της Κίνας.

Όταν οι ίδιοι άνθρωποι παρήγγειλαν το 2009 εμβόλια τα οποία ο πληθυσμός δε χρειάστηκε ποτέ, έκλεισαν το σπίτι σου και εσύ το δέχτηκες αδιαμαρτύρητα. Δε φταίνε αυτοί, ο ιός αποκάλυψε τους φοβικούς που ζουν γύρω μας.

Αυτούς που πιστεύουν ότι αποκλείεται η περίπτωση να υπάρχουν γιατροί που ενδιαφέρονται πρώτα για την τσέπη τους και μετά για τους ασθενείς. Μάλλον σε άλλη χώρα ζούσαν.

Αυτούς που πιστεύουν ότι τα ελληνικά κανάλια λένε πάντα την αλήθεια. Αυτούς που έπαιρναν τηλέφωνο και κάρφωναν το πόσες φορές βγήκε ο γείτονας για σωματική άσκηση. Τόσο ασήμαντοι, τόσο λίγοι και δυστυχώς αυτοί είναι αρκετοί γύρω μας.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.