Είχαν χτυπήσει αργά και ξημερώματα σε βενζινάδικο, περίπτερο και καφετέρια

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, και μια ημεδαπή γυναίκα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διάπραξη ληστειών και της συνέργειας σε ληστείες.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, οι συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε περίπτερο, όπο υ ο ένας άνδρας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από υπάλληλο, το χρηματικό ποσό των (115) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με το όχημα, στο οποίο τον ανέμεναν οι δυο συνεργοί του.

Για την διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τους τρεις δράστες να κινούνται με το όχημα και τους συνέλαβαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (51) ευρώ, ένα πιστόλι - απομίμηση και γάντια.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δυο ημεδαποί άνδρες είχαν διαπράξει, στην Πάτρα, ακόμη δυο ληστείες και συγκεκριμένα:

Στις 9-4-2020, το βράδυ, μετέβησαν σε καφετέρια, όπου ο ένας άνδρας έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, φορώντας κουκούλα και με την απειλή πιστολιού, αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ .
Στις 26-4-2020 τα ξημερώματα, ο ίδιος άνδρας φορώντας κουκούλα και μάσκα προστασίας, μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ .

Κατά την τέλεση των ληστειών, ο συνεργός του ανέμενε με το αυτοκίνητο κοντά στους τόπους του περιστατικού, για την διαφυγή τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο τέλεσης των αξιόποινων πράξεων.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail