Δεν περίμενα την "πανδημία" για να μάθω να είμαι καθαρή...

Couleur / pixabay
ΔΕ ΘΕΛΩ να φορώ μάσκα! Και δε φορώ, εκτός στις περιπτώσεις που επιβάλλεται δια του νόμου... μόνο και μόνο γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να με "σέρνουν" και να μου κόψουν πρόστιμο. Υποτάσσομαι, βεβαίως, (όταν τη φορώ) σε μια τρομερή ταλαιπωρία, επειδή ζεσταίνομαι πολύ, ιδρώνω πολύ... σε βαθμό που σκέφτομαι ότι θα ταβλιαστώ από δύσπνοια. Ποιος σκέφτεται τον ιό τέτοιες ώρες;

Γωγώ Ατζολετάκη

ΔΕ ΘΕΛΩ να φοβάμαι τους ανθρώπους!
Και δεν τους φοβάμαι. Δεν απομακρύνομαι δυο μέτρα όταν διασταυρώνομαι με κάποιον στο πεζοδρόμιο. Και τους δικούς μου ανθρώπους τους αγκαλιάζω, αν κι εκείνοι δεν έχουν πρόβλημα να τους αγκαλιάσω.

Όσο για τα χέρια μου... πάντοτε τα έπλενα πολύ συχνά! Γιατί ποτέ δε μ' άρεσε να έχω βρώμικα χέρια ή με σκόνες και μικρόβια. Και ποτέ - μα ποτέ- δεν έτριβα τα μάτια μου, αν δεν είχα πλύνει τα χέρια μου... ούτε έβαζα, βέβαια, τα δάχτυλα μέσα στο στόμα. Πολύ περισσότερο, γιατί δεν τρώω τα νύχια μου.

Που σημαίνει πως δεν περίμενα την "πανδημία" για να μάθω να είμαι καθαρή.

Όσο για τον ιό... Δε βαριέσαι! Αν είναι νάρθει θε ναρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει. Τίποτα δεν αλλάζει την τροχιά του προ-διαγεγραμμένου. Σταθερή η θέση μου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail