Πως η Τουρκία εκβιάζει τους βασιβαζούκους της στη Συρία να πάνε στη Λιβύη

Freepen.gr - Η Τουρκία εκβιάζει Σύριους εξτρεμιστές για να πολεμήσουν στη Λιβύη εν μέσω αυξανόμενης ανυπακοής των μαχητών που αρνούνται να λάβουν μέρος στον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Τουρκία πιέζει τον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό για να στείλει τους μαχητές του στη Λιβύη απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση να βγάλει στη φόρα «σκάνδαλα» των ηγετών της ένοπλης ομάδας.

Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών έχει ήδη εντείνει την πίεσή της εναντίον δύο άλλων ένοπλων ομάδων, του Sham Front και της Rahman Brigade, παγώνοντας την οικονομική υποστήριξη.

Οι Σύριοι μαχητές στη Λιβύη παραπονούνται ότι η Τουρκία δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις που τους έδωσε, ειδικά καθώς υπέστησαν βαριές ήττες εναντίον του Εθνικού Στρατού της Λιβύης (LNA).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail