Πώς γίνεται ο κ. Χατζής να μισθοδοτείται από το Πανεπιστήμιο που φέρει το όνομα ενός "δικτάτορα";

Την εξύβριση του Καποδίστρια την έκανε κάποιος ονόματι Χατζής που δυστυχώς είναι και Πανεπιστημιακός. Για μεγάλη ειρωνεία της δικής του τύχης, δουλεύει και πληρώνεται από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Στο να λαμβάνει μισθό και να εργάζεται για ένα Πανεπιστήμιο που φέρει όνομα "δικτάτορα", που "εμπόδιζε" το φιλελευθερισμό και τη δημοκρατία, δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Της Ελένης Παπαδοπούλου

Οι απόψεις του προβλήθηκαν από την επιτροπή καρικατούρα 2021, τα μέλη της οποίας ήταν επιλογή του Πρωθυπουργού.

Όταν έγινε σάλος με τα όσα είπε ο Χατζής, που υιοθέτησε η επιτροπή, δεν απήντησε ο ίδιος, αλλά κρύφτηκε πίσω από την Αγγελοπούλου. Ακόμη και σήμερα, και διορθώστε με αν κάνω λάθος, ο Χατζής δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για τα όσα απαράδεκτα διατύπωσε.

Ακόμη και σήμερα ο πρωθυπουργός που διόρισε αυτό το σύνολο ως επιτροπή δεν το έχει παραιτήσει. Σε ένα σοβαρό Κράτος ο κάθε Χατζής που θα σκεφτόταν να αποκτήσει δημοσιότητα παραχαράσσοντας την ιστορία και ασελγώντας πάνω σε ιστορικές προσωπικότητες θα είχε εξομβελιστεί από οποιαδήποτε επιτροπή που θα αφορούσε εθνικό γεγονός. Στη δική μας μπανανία ο Χατζής, που επαναλαμβάνω έχει κρυφτεί πίσω από την Αγγελοπούλου, εξακολουθεί να ομιλεί δημοσίως και να προσβάλλει την ιστορική μνήμη του λαού μας.

Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι τα έργα και ημέραι των εθνομηδενιστών ιδεοληπτικών της επιτροπής 2021 δεν τον αφορούν.

Ας του υπενθυμίσει κάποιος λοιπόν ότι τον αφορούν και πάρα πολύ, γιατί αυτός τους διόρισε. Ως εκ τούτου τον όποιον Χατζή και τις όποιες προσβολές του έθνους τις χρεώνεται ο ίδιος ως προσωπικές του επιλογές.

Το λιγότερο λοιπόν που μπορούσε να κάνει ο Μητσοτάκης είναι να στείλει τον Χατζή στο συρτάρι της ιστορίας, όπου και ανήκει. Αντί αυτού ούτε καν ασχολήθηκε. Καθείς κρίνεται εκ των έργων του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail