Εικοσάρι στους μαθητές, κάτω από τη βάση στον πρωθυπουργό: ούτε αποστάσεις, ούτε μάσκα κι άγγιγμα σε επιφάνειες

Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα σε σχολείο στο Παγκράτι μετά της κουστωδιάς. Σε αυτό το τρίτο βίντεο επισκέψεων του κ. Μητσοτάκη και δεύτερο στη σειρά, η μάσκα πήγε πάλι περίπατο, ομοίως οι αποστάσεις αλλά και το που [δε] βάζουμε τα χέρια μας.

Του Στρατή Μαζίδη

Θα αναρωτηθεί ίσως κανείς, μήπως γινόμαστε υπερβολικοί; Καθόλου. Όταν επί δύο μήνες έχει γίνει επένδυση στη δύναμη της υπερβολής και της καλλιέργειας ενός κλίματος πανικού και τρόμου της κοινωνίας των πολιτών με ευσυγκίνητους επιστήμονες που τέλη Ιανουαρίου δεν έβλεπαν λόγο ανησυχίας και σκληρούς μαχητές άγνωστων πολέμων, οι παραπάνω και παρακάτω εικόνες είναι απαράδεκτες.


Αναρωτιέμαι τι να σκέπτονται τα παιδιά, ναι τα παιδιά που πολλοί τα θεωρούν ανεύθυνα και απειθάρχητα βλέποντας τον κ. Μητσοτάκη μετά της κουστωδίας άνευ μασκών - γαντιών [αφού αγγίζουν τις επιφάνειες όπου κάθονται τα παιδιά όπως βλέπουμε στην αρχική φωτογραφία από το ρεπορτάζ της ΕΡΤ] και μη τηρώντας τις αποστάσεις.

Εντωμεταξύ αυτός ο χαιρετισμός με τους αγκώνες σα να χορεύουμε "τα παπάκια στο νερό, κάνουν μπάνιο δροσερό", μπορεί να σταματήσει; Ας κάνουμε μια ανθρώπινη χειραψία και μετά ας απολυμάνουμε για πολλοστή φορά τα χέρια μας.

Σε κάθε περίπτωση μπράβο στους μαθητές γιατί δείχνουν πόσο υπεύθυνοι είναι. Όσο για τους επισκέπτες; Κάτω από τη βάση...Πολύ κάτω από τη βάση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail