Χάρτης με τουρκικό το Καστελόριζο από το al Jazeera - Ο σταθμός ως βραχίονας προπαγάνδας της Αγκυρας

Freepen.gr - Η Τουρκία έχει υιοθετήσει μια στρατηγική μέσω της οποίας εργαλειοποιεί το καταριανό ειδησεογραφικό πρακτορείο Al Jazeera για να λεηλατήσει την Ελλάδα, σημειώνει η Greek City Times την Τετάρτη και αναπαράγει το ahvalnews-com.

Το Al Jazeera χρησιμοποίησε μια φωτογραφία εξωφύλλου σε ένα από τα άρθρα του στις 23 Απριλίου που έδειχνε το ελληνικό νησί Καστελόριζο και τα γύρω νησάκια του ως τμήματα της Τουρκίας, σε μια εποχή που «η Τουρκία δεν κρύβει καν τις προθέσεις της να καταλάβει ελληνικά νησιά και θαλάσσιο χώρο", υπογραμμίζει η Greek City Times.

"Φαίνεται τώρα ότι το Al Jazeera συμμετέχει και πάλι στην προπαγάνδα της Τουρκίας κατά της Ελλάδας, μη δείχνοντας το νησί ως μέρος της Ελλάδας, αλλά μάλλον της Τουρκίας", ανέφερε το κείμενο υπενθυμίζοντας παράλληλα το δημοσίευμα του ειδησεογραφικού δικτύου του Κατάρ στις 9 Απριλίου για τη Δυτική Θράκη, που ήταν ουσιαστικά μυστική προπαγάνδα υπέρ της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail