Τουρκικό μέσο μιλά για βοήθεια $20 δις από Μεγάλη Βρετανία και Ιαπωνία προς την Αγκυρα

Freepen.gr - Η λίρα της Τουρκίας πήρε μια ανάσα μπροστά στις αναφορές ότι η χώρα είναι πολύ κοντά στην υπογραφή συμφωνιών για ανταλλαγές νομισμάτων (swaps) 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων με το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία.

Οι συμφωνίες θα ανέρχονται σε 10 δισεκατομμύρια δολάρια έκαστη, ανέφερε την Τρίτη ο ιστότοπος ειδήσεων Habertürk, χωρίς να παραθέτει την πηγή των πληροφοριών ενώ σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzō Abe αναμένεται να κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με τη συμφωνία κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Τουρκία την Πέμπτη.

Δεν έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τις δύο χώρες, ανέφεραν αξιωματούχοι του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με συνολικά τέσσερα έθνη, αναφέρει το πρακτορείο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail