Μηπώς αυτός ο λόγος του Καποδίστρια τους καίει 190 χρόνια τώρα;

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ - Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους αείμνηστε Κυβερνήτα. Ο λόγος σου αυτός είναι πολύ βαρύς. Και το βάρος αυτό γίνεται συνθλιπτικό για τους αποδέκτες του λόγου σου, εξαιτίας της αλήθειας του. Η αλήθεια, καθώς πολύ καλά το γνωρίζεις, είτε ελευθερώνει την ψυχή, είτε τη συνθλίβει. Ανάλογα με τα αυτιά και την καρδιά εκείνου που την ακούει.


Από όλους τους λόγους σου, λοιπόν, ίσως αυτός να είναι ο πιο τρομακτικός, ο πιο ενοχλητικός για τους εχθρούς σου. 190 ολόκληρα χρόνια δεν έφτασαν για να ελαφρύνουν το βάρος του και να μετριάσουν τις ενοχές που διεγείρει στα ώτα των φιλήκοων της εποχής σου, αλλά και εκείνων της εποχής μας. Για αυτό και πάντα θα σε μισεί και θα σε καταριέται η προδοτική σπορά του Μαυροκορδάτου και του Κωλέττη, που και σήμερα κυβερνάει την ψευτορωμεϊκη χώρα μας.
Και 1000 χρόνια να περάσουν ο λόγος σου θα ακούγεται οξύς και εκκωφαντικός στα αυτιά των φιλήκοων λακέδων της Δύσης και των ξένων. Μόνο, που τα αυτιά τους δεν είναι πλέον κανονικά αυτιά, αλλά ολόκληρα χωνιά, για να ακούν καλύτερα τις εντολές τους.

Δεν θα σε συγχωρήσουν ποτέ για αυτόν τον λόγο και πάντα θα σε χτυπούν κατάστηθα για την αλήθεια που δεν θέλουν να ακούσουν. Θα σε δολοφονούν ξανά και ξανά, διότι παρεμβάλλεσαι στις προδοτικές συχνότητες της υποτέλειας τους.'

Όλα αυτά τα γνώριζες όμως. Τώρα το γνωρίζουμε και εμείς, πόση δύναμη και πόση αλήθεια κρύβει ο λόγος σου....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail