Οι ΗΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν την Τουρκία ενάντια στη Συρία αν απομακρύνουν τους S-400

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν την Τουρκία ενάντια στο συριακό στρατό εάν η Άγκυρα απομακρύνει το σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400 που αγόρασε από τη Ρωσία, δήλωσε η μόνιμη αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ, Kay Bailey Hutchison, δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής ενημέρωσης την Τετάρτη σύμφωνα με την ιστοσελίδα Bulgarian Military που επικαλείται το turkishminute.com.

"Ελπίζουμε ότι η Τουρκία θα μπορέσει να αποκρούσει τη συριακή επιθετικότητα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να σκοτωθούν πολλοί Τούρκοι στρατιώτες. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να συγκεντρώσουμε ένα πακέτο βοήθειας προς την Τουρκία. Ελπίζουμε ότι η Τουρκία δεν θα αναπτύξει το ρωσικό σύστημα αεραμικής άμυνας στη χώρα διότι κρατά πίσω το δυναμικό που μπορούμε να προσφέρουμε για την αντιμετώπιση της συριακής επιθετικότητας ", δήλωσε η Hutchinson.

"Ελπίζουμε ότι οι Τούρκοι ... θα απομακρύνουν το σύστημα αεράμυνας, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Άγκυρας", πρόσθεσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail