"Ρουκέτα" των Κούρδων στη Roketsan: Έπληξαν τη μονάδα παραγωγής έξω από την Αγκυρα!

Freepen.gr - Οι μονάδες εκδίκησης Tekoşer Gever των HBDH [Peoples' United Revolutionary Movement] εξέδωσαν γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την επίθεση κατά της ROKETSAN, μεταδίδει το πρακτορείο ANF.

Η HBDH πρόσθεσε στη δήλωσή της ότι η δράση διεξήχθη από τις Μονάδες Εκδίκησης Tekoşer Gever με μια ειδική τεχνική: "Το εργοστάσιο ROKETSAN, το οποίο παράγει πυραύλους και ρουκέτες στην Άγκυρα στην περιοχή Elmadağ, χτυπήθηκε με ειδική τεχνική από τις μονάδες HBDH Tekoşer Gever Revenge περίπου στις 14:30 την Τρίτη".

Η δήλωση πρόσθεσε: "Η έκρηξη κατέστρεψε εντελώς ένα μέρος της μονάδας παραγωγής και της αποθήκης πρώτων υλών που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή πυραύλων. Οι μονάδες μας δεν μπορούσαν να καταγράψουν τον αριθμό των νεκρών και τραυματιών στις εχθρικές τάξεις και επέστρεψαν με ασφάλεια στη βάση".

Τουρκικές πηγές μιλούν για 3 τραυματίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail