Με drones πάνω από τη Μάγχη στη μάχη κατά την παράνομης μετανάστευσης η Βρετανία

Sputnik / Alexei Danichev
Freepen.gr - Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έχει επανειλημμένα υποσχεθεί ότι θα αντιμετωπίσει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς δεκάδες μετανάστες που προσπαθούν να διασχίσουν την Μάγχη με βάρκες παρακωλύονται τακτικά από αγγλικά και γαλλικά πλοία περιπολίας.

Επίσης μη επανδρωμένα αεροσκάφη περιπολούν την Αγγλική Μάγχη σε αναζήτηση παράνομων μεταναστών εν μέσω της τρέχουσας κρίσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τη "The Sun".

Οι υπάλληλοι του Home Office επιβεβαίωσαν ότι ένα αεροπλάνο πράγματι περιπολεί στην περιοχή καθώς μοτίβα πτήσεων περιπολίας καταγράφηκαν από τον ιστότοπο Flightradar24, ανέφερε η δημοσίευση.

Ο πιλότος και συνταξιούχος δημοσιογράφος για θέματα αεροπορίας Mike Flynn, παρακολούθησε το drone νωρίτερα, ενώ πετούσε από το αεροδρόμιο Lydd στο Kent.

"Δεν κατευθυνόταν πουθενά, απλά πετούσε μεταξύ Ντόβερ και Καλαί. Παρακολουθώ τις πτήσεις και πραγματοποιούν καθημερινά το ίδιο μοτίβο επιτήρησης".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail