Η Τουρκία θερίζεται από τον Covid-19 αλλά τα θέρετρα του Ερντογάν σε Λίμνη Βαν και Μαρμαρίδα προχωρούν

President of Turkey Recep Tayyip Erdogan visits the Tombstones of Ahlat the Urartian and Ottoman citadel on the 947th anniversary of Victory of Malazgirt (1071 Manzikert War) in Bitlis, Turkey on August 26, 2018. AFP PHOTO
Freepen.gr - Η κατασκευή ενός νέου προεδρικού συγκροτήματος για τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Αχλάτ κοντά στη λίμνη Βαν στην ανατολική Τουρκία βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη παρά το ξέσπασμα του COVID-19 στην Τουρκία και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα σε σχέση με αυτόν, σύμφωνα με πολιτικό της αντιπολίτευσης, σημειώνει το turkishminute.com.

Η Τουρκία μάχεται τη νέα πανδημία του κορωνοϊού αλλά όπως σημειώνει ο πρόεδρος του CHP στο Bitlis, Velisi Uyanık "ξ κατασκευή του προεδρικού συγκροτήματος στο Αχλάτ, του Μπιτλίς προχωρά με μεγάλη ταχύτητα".

Ο αντιπρόεδρος του CHP της Κωνσταντινούπολης, Gürsel Tekin, υπέβαλε πρόσφατα ερώτημα στο γραφείο του Προέδρου του Κοινοβουλίου αν η κατασκευή νέων προεδρικών θερέτρων στο Ahlat και το Okluk Bay στη Μαρμαρίδα εξακολουθεί.

Ο Tekin δήλωσε ότι θα ήταν ντροπή της κυβέρνησης αν οποιοσδήποτε από τους εργάτες που εργάζονται στις κατασκευές αυτές πεθάνει λόγω κορωνοϊού.

Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να σταματήσει την κατασκευή των προεδρικών συγκροτημάτων και να στείλει τους εργαζόμενους στο σπίτι με άδεια μετ 'αποδοχών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail