Πιλότος της British Airways ξεκινά δουλειά ως οδηγός παράδοσης της Tesco λόγω κορωνοϊού

Freepen.gr - Ένας νέος πιλότος της British Airways λόγω της πανδημίας του κοροναϊού έχει ξεκινήσει μια νέα δουλειά ως οδηγός παράδοσης της Tesco, αναφέρει η dailymail.co.uk. Ο Peter Login χαιρετίστηκε για την προσωρινή αλλαγή της σταδιοδρομίας του, καθώς άφησε το Boeing 747 για μια Mercedes Sprinter και τη διανομή τροφίμων στους Βρετανούς λόγω του lockdown.

Η BA έχει σταματήσει όλες τις πτήσεις στο Gatwick και έχει μειώσει δραματικά τις υπηρεσίες της στο Heathrow, ενώ οι πιλότοι έχουν πληγεί με μείωση μισθών κατά 50% για τρεις μήνες ενώ τους έχει δοθεί άδεια για δύο εβδομάδες τόσο τον Απρίλιο όσο και τον Μάιο.

Ο κ. Login ανέβασε στο twitter: '@ Τα κλειδιά της British-Airways 747 κρεμάστηκαν για λίγο. Πίσω στο πιλοτήριο με @Tesco. '


Είναι η δεύτερη φορά που ο Login έχει βρεθεί εκτός εργασίας για λίγους μήνες. Νωρίτερα εργάστηκε για την Thomas Cook για τρία χρόνια πριν από την κατάρρευση της αεροπορικής εταιρείας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο πρώην πιλότος της DHL πήγε εν συνεχεία στη ΒΑ, όπου εργάστηκε για τέσσερις μήνες πριν από την πανδημία του κορωνοϊού, πριν σταματήσουν οι πτήσεις στον κόσμο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail