Τη χλωρίνη εμείς τη βάζουμε στην πισίνα, όχι στο breakfast, εντάξει;

danielsampaioneto / pixabay
Αγαπητοί μου, αν κάνουμε πρωινή προσευχή τους γιατρούς χαθήκαμε. Εάν κάνουμε οδηγίες χρήσης της ζωής μας, τις οδηγίες των γιατρών, σαν να συναρμολογούμε έπιπλα του ΙΚΕΑ την πατήσαμε. Καλά είναι να προσέχουμε γενικά, αλλά ζωή με μάσκα και κρυφτό από το διπλανό μας συνάνθρωπο, δε γίνεται. Πιο γρήγορα θα έρθει ο φόβος και το στρες να μας σκοτώσει, παρά ο ιός.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Έτσι και ο τουρισμός. Να κάνουμε τα δωμάτια των πελατών, δωμάτια καραντίνας και απομόνωσης δε γίνεται. Διακοπές πας για να νιώσεις λιγάκι ελεύθερος, και όχι να σε χώσουν στο κλουβί και να σε ταΐζουν! Πείτε τις εντολές σας και τις οδηγίες σας, αλλά αφήστε και τον τουρισμό να λειτουργήσει σχετικά όπως λειτουργεί. 

Με έναν αστυνόμο και έναν υγειονομικό από πίσω μας οι ξενοδοχοϋπάλληλοι και οι τουρίστες, να παρακολουθεί ποιος φοράει μάσκα και ποιος δεν τηρεί τις αποστάσεις, τέτοιες διακοπές δεν κάνεις ούτε στη Βόρεια Κορέα, όχι στην Ευρώπη! Επίσης επειδή φέτος ο τουρισμός θα είναι λιγοστός, καλά θα είναι όλα τα αρπακτικά που περιμένουν στη γωνία να σφάξουν μόλις δουν πελάτη, να το ξανασκεφτούν! 

Όχι να γλιτώσει ο πελάτης από τους ιούς και να τον σφάξει ο λογαριασμός παλικάρια μου. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι όσα θα χάσεις από αυτούς που δε θα έρθουν, να τα βγάλεις από αυτούς που θα εμφανιστούν! Προσοχή και περιποίηση σε όσους έρθουν, γιατί αυτοί θα είναι οι ήρωες που θα σώσουν τη ζημιά της πανδημίας. 

Ο τουρισμός έχει τους δικούς του κανόνες. Διακοπές πας σκεπτόμενος παραλίες, ήλιο, γλεντάκια, φλερτ και ξεκούραση. Δεν πας σκεφτόμενος μάσκες, καραντίνες, νοσοκομεία, και κρυμμένος στο δωμάτιο να μη συναντάς ούτε πουλί πεταμένο! Άντε μην τρελαθούμε τελείως… Τη χλωρίνη εμείς τη βάζουμε στην πισίνα, όχι στο breakfast πρόεδρε, εντάξει;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail