Φαίνεται πως κάποιοι διαγνώνουν με τα μάτια τους Χριστιανούς θετικούς στον ιό

sspiehs3 / pixabay
Όταν διαβάζα για πρώτη φορά την Αποκάλυψη πριν πολλά χρόνια, δυσκολευόμουν να αντιληφθώ πως ορισμένα γραφόμενα θα μπορούσαν να γίνουν πράξη σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Πλέον έχει αρχίσει να λύνεται η απορία μου. Η εποχή του κορωνοϊού όταν παρέλθει, θα προσφερθεί για πολλά πράγματα. Τον τρόπο χειρισμού της κρίσης από τις κυβερνήσεις, το ρόλο των ΜΜΕ, την αντίδραση της κοινωνίας, κοκ.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτό που διαπίστωσα όλο αυτό το διάστημα είναι η μονόπλευρη και συστηματική εμμονή ορισμένων ατόμων και ΜΜΕ να πειράζουν ουσιαστικά τη χριστιανική πίστη. Κάποιοι εξ αυτών κατέχοντες δημόσιο βήμα ή μέσο, επηρρεάζοντας μερίδα του κοινού η οποία δε διαμορφώνει άποψη αλλά υιοθετεί.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ενάντιοι στη χριστιανική θρησκεία. Απεναντίας φέρουν χριστιανικά ονόματα και εμφανίζονται ως μέλη του χριστεπώνυμου πλήθους. Είναι δηλαδή με...τους καλούς.  Άσχετα αν είναι πολύ πιθανό να μην έχουν διαβάσει ούτε μια φορά την Αγία Γραφή για να ξέρουν που λένε ότι πιστεύουν. Υποστήριξαν εξαρχής το κλείσιμο των εκκλησιών, ακύρωσαν το Θεό αμφιβάλλοντας για το Σώμα και το Αίμα Του, στοχοποίησαν ανθρώπους, όχι πολλούς, που έτυχε να ανταποκριθούν σε κάλεσμα ιερέα ότι παίζουν με τον ιό και τη δημόσια υγεία διαδίδοντας τον ιό. Όπως μπαίνουν 10-15-20, ανάλογα το μέγεθος, άτομα σε ένα σούπερ μάρκετ, δε θα μπορούσαν να γίνονται έστω αυτές οι εξπρές Λειτουργίες που [έκανε ότι] ήθελε η Ι.Σ. με κλειστές πόρτες;

Για να διαδίδουν λοιπόν τον ιό, πάει να πει ότι είναι και θετικοί σε αυτόν. Συνεπώς, επειδή τα είδα και αυτά, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να κάνουν διάγνωση με τα μάτια. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο και ενδεχομένως τότε με τα μάτια να μπορούν να θεραπεύσουν την ανθρωπότητα.

Την ίδια στιγμή διάβασα ποστς δύο μη θρησκευομένων έως και άθεων, που ούτε χριστιανοί δε θα έγραφαν.

Κάποιοι που δεν πιστεύουν στο Θεό, για να επανέλθω στους πρώτους και τα ΜΜΕ που ως λιοντάρια αναζητούν τον επόμενο που θα κατασπαράξουν, οι οποίοι τόσο πολύ κόπτονται για τη δημόσια υγεία, έχουν σαφώς κάθε δικαίωμα να αμφισβητούν τα πάντα. Καμία θρησκεία δεν υποχρεώνει να την ακολουθήσεις. Ή τουλάχιστον σχεδόν καμία. Δεν είδα όμως τα ίδια πρόσωπα να αναφέρονται στις εικόνες που βλέπουμε από τη Μόρια αλλά και τα υπόλοιπα ακριτικά νησιά του Αιγαίου. 

Δεν άκουσα να λένε τίποτε για κάτι μεταφορές πληθυσμών εν μέσω πανδημίας. Δεν άκουσα επίσης να αναφέρονται στο γιατί ο Εχινός μπήκε σε καραντίνα. Ας το ψάξουν λίγο. Ούτε είπαν κάτι για τους παράνομους χώρους λατρείας. Όπως δεν είπαν τίποτε όταν στέλεχος της κυβέρνησης βρέθηκε στην ίδια αίθουσα με άλλα 30-35 άτομα ή περπατούσε σε μεγάλη ομάδα στο δρόμο. Δε μίλησαν καθόλου για άλλο υπουργό που πήγαινε στα σούπερ μάρκετ περιστοιχιζόμενος από δημοσιογράφους ή για τον ευρωβουλευτή που έσπασε την καραντίνα. Επίσης δεν είπαν κουβέντα για το ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, μια υγειονομική βόμβα συναρμολογηθείσα-πυροδοτηθείσα στην Τουρκία, που δόθηκε η άδεια να εκραγεί στη χώρα μας.

Θέλω να πω ότι όταν μέσα και δημοσιογράφοι που κόπτονται για το καλό μας, όπως θα έλεγε ο Γιάννης Μηλιώκας, ενώ έχουν μπροστά τους 10, εστιάζουν κι ασχολούνται μόνο με το 1, τότε κάτι δεν πάει καλά...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail